Gyűlölöm magam. Van még megoldás?
Ez a hozzáállás egy szülőtől nem korrekt! Inkább támogatni kellene!!
Szőrt eltávolítani vannak egész jó megoldásik! Mint pl az ipl, ez a legolcsóbb és jó is! Drágább de hatásosabb az alexandit lézer, igaz te még nem dolgozol így későbbre kell tenned ha akarod.
A súlyodon tudol változtatni csak akarni kell! Én nem tudok ebben segíteni de lehet!
Az arcod is változik majd közbe és más szebb ruhákat vehetsz fel és a smink is előkerülhet a fiókból.
Én láttam műsorokat a tv-be hogy csúnyácska lányokat sztájlingoltak fel, (asszem így mondják) meglepő eredménnyel!
Szerintem ne gondolkodj ilyeneken. Tudom, hogy könnyű mondani, de ez nem megoldás.MINDEN megoldható. Először is, az hogy nemtetszik az orrod, nem ok arra hogy az arcod se tetszen. Gondolkodj el, hogy mi tetszik magadon. Hajszín, szemszín,bőrszín, szempilla, szemöldök vagy BÁRMI. Szerinted félig üres a pohár, szerintem pedig félig tele. Az ember hajlamos elhanyagolni a pozitív testrészeit ha van negatív. De ezt ne csináld! Ne ostorozd magad azon amin NEM változtathatsz!!! Ha már a súlyodról van szó, ezen tudsz változtatni, DE akárhogy is nézzük a 64 kg nem olyan sok. Visszatérve akár elmehetsz edzőterembe, vagy ha az neked kényelmetlen, akkor tölts le a telefonodra appokat(már vannak ilyenek) és csinálj meg minden este pár gyakorlatot.Akkor csinálod jól, ha másnap van egy kis izomlázad. :) A szőrösödésről pedig nem tehetsz. De, esetleg eljárhatsz kozmetikushoz, vagy anyukádat is megkérheted hogy mutassa meg hogyan kell, ezután pedig majd te csinálod. Többmillió MEGOLDÁS van a problémáidra, és ne félj belevágni hogy megoldd őket! Akik pedig esetleg beszólogatnak, vállrántás és menj tovább azon az úton ami segít, hogy elfogadd önmagadat :) Remélem nem írtam későn, kitartás csajszi!
~Egy másik csajszi
Az orrodra ajánlom a higlightert. Szerintem az megjavitja. Szortelenites meg letezik a vilagon (gyanta, borotva, szortelenito krem, epilalogep)
Ha meg kovet vagy akkor meg ajanlom a sportot. Van egy hasonlo baratnom o is kicsit koverebb, de o a dietat valasztotta illetve eljar sportolni, akar mehetsz konditerembe is vagy a szabadba biciklizni, futni. Sminkelj ha zavar (szemceruza, higighter, puder, shempillaspriral, ruzs, alapozo, korrektor vagy barmi) Ne valaszd az ongyilkossagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!