1/10? Szerintetek hogy nezek ki? Mit kéne tennem hogy jobban nézzek ki? Kép
A bántó válaszokat legyszi hanyagoljátok... hány évesnek tűnök?
A testemmel meg vagyok elégedve,vékony vagyok és sportos. Az arcomat viszont ki nem állhatom. Amint lesz elég pénzem orrmutetre megyek. Mit gondoltok min kéne változtassak? A borom nem problémás nagyon ritkán vannak pattanásaim...de inkább pattanások legyenek az arcomon csak ne legyek ennyire ronda.
18 korul nezel ki.
Egy uj haj jo lenne. Szedj le az elejerol vagy vagass egy oldalfrufrut, es a voroses barna haj nagyon jol allna a borodhoz. Suedd vekonyabbra a szemoldokodet, es a szemedet ha felul kihuznad, alul meg valami feher vagy kremszinu festeket raknal sokkal nagyobbnak tunne.
A vororses hajat tenyleg nagyon gondold meg mert nagyonjol allna.
Osszesegeben szerintem szep vagy, de ennyi idosen mar kicsit tobbet is foglalkozhatnal a kulsoddel.
Szerintem kifejezetten különleges arcod van, semmi baj nincs az orroddal!
Nem kell mindenkinek egyformának lennie. Marha unalmasak a rém tökéletes, totál egyforma mű lanyok.
Fogadd el magad ugy,ahogy vagy. Keresd meg a szépséget az arcodon,a testeden,hangsúlyozd azokat. Egy szép frizura, finom smink, és máris másképp fogod érezni magad a bőrödben.
Szerintem teljesen szép lány vagy, különleges.
Eszméletlen szerencséd van, hogy kék a szemed és sötét a hajad, bőröd. Én is egyébként sötétebbre festeném, ha egyáltalán festeném, vörösre SEMMIKÉPP, nagyon olcsó hatása lenne. Valami könnyed, kócos bob állna jól.
A szemöldöködet is hagynám, a természetes most a divatos, sőt picit fel is tölteném púderral.
Ha szeretnél, kísérletezhetsz sminkkel, nagyon szép az ajkaid formája, kipróbálhatnál valami élénk rúzst, persze ha sulid engedi. A bőröd nagyon szép viszont, maximum egy kis világos korrektort kenhetnél a szemed alá, hogy kinyissa a tekintetedet.
A plasztikát pedig felejtsd el!!!! Csak elrontanák, természetellenes hatása lenne az egésznek. Gondolj bele, nem hasonlítanál a családodra utána.
Fel a fejjel, fiatal vagy és szép!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!