A fogkrém jó a pattanásokra? Valaki próbálta már? Hasznal? 15L
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 20:28
1/6 anonim válasza:
Nem használ, vegyél valamit a drogériában, vagy a patikában.
2/6 anonim válasza:
Nekem használ. Ha érzem, hogy ki akar jönni egy pattanás, éjszakára bekenem és reggelre leszárad. A colgatenek az egyik fogremjet használom erre, olyan száraz, hogy a tubusból is alig tudom kinyomni.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Már mindent probaltam ugyanolyan semmit nem hasznalnak.
2018. márc. 27. 21:59
4/6 anonim válasza:
Nekem sem vált be egyszer sem. Általában csak még pirosabbak lettek reggelre tőle a pattik.
Amit én szoktam: [link]
Ez ugyan arcmaszk lenne, de én szoktam úgy, ha kijön egy pirosabb vagy nagyobb pattanásom akkor ebből teszek rá egy pöttyöt, egész éjszakára rajtahagyom és reggelre szépen lentebb viszi a pattit, vagy ha olyan, akkor gyorsabban megérik tőle és ki lehet óvatosan nyomni. Nem azt mondom, hogy csodát tesz, de nekem sokat segített, ha egy-egy makacs pattanás kijött rajtam.
5/6 anonim válasza:
Örülök, hogy lepontoztatok azt amit ÉN TAPASZTALTAM. Így válaszoljon az ember őszintén egy kérdésre jószándékkal...
6/6 anonim válasza:
Én kiprobáltam. Nekem nem volt jo mert fluoridot tartalmazott a fogkrém és allergiás reakció lepett fel nálam miatta :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!