Miért nem tudom elhinni magamról hogy szép vagyok és jó az alakom?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor mondták már hogy szép vagyok az utcán is elég sokan megbámulnak van aki be is szól valamit, sok pasival kavartam már eddig szemezni és flörtölni is szoktam velük utcán buszon boltban szinte bárhol. A stilusom is jó. mással is igy van? vagy csak velem...normális válaszokat szeretnék. egyébként 18/L2018. márc. 27. 18:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem elhiszed. Különben nem lenne önbizalmad ahhoz, hogy flörtölj sok pasival az utcán és a buszon. Ha csúnyának tartanád magad, akkor lesütött szemmel, bő pólóban ülnél a busz hátsóülésén.
2/4 A kérdező kommentje:
Haat lehet igazad van akkor, de tényleg vannak olyan időszakok amikor tükörbe nézek és egyből rossz kedvem lesz hogy miért nem vagyok szebb, aztán ez egy két nap múlva elmúlik
2018. márc. 27. 20:26
3/4 Miss Endzsi válasza:
Velem ugyanez van. Rájöttem, hogy ez a hormonszintváltozás miatt van nálam, amikor változik a progeszteron szintem általában rossz kedvű vagyok, és utálok létezni.
Esetleg elmehetnél hormonvizsgálatra.
4/4 anonim válasza:
Te most ezt minek is írtad ki, hogy ha valójában semmi bajod? Ha csak 1-2 napig érzed így magad örülj.. van aki éjjel-nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!