Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elhinni...

Miért nem tudom elhinni magamról, hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok 15 éves lány vagyok. Szeptemberbe kezdtem az új iskolát.Hamar beilleszkedtem szinte mindenkivel jóba vagyok :) sokak szerint vicces és humoros vagyok . Van barátom nagyon szeretjük egymás több mint egy éve vagyunk együtt.A tanulmányi eredményeim jók azaz hozzám képest.A barátomon kívül amúgy sokan mondják, hogy szép vagyok de én ezt valamiért nem tudom elhinni! A mellemtől lefelé szinte tökéletesnek találom magam 167 cm 47 kg lehet kicsit vékony vagyok de ez nem baj szerintem . Ámde! A mellemtől a fejemig legszívesebben ki cserélném magam! 75/B -s mellem van a fejem pattanásos! Ez a két dolog ami szinte meg keseríti az életem! A barátom meg itt fórumokon már mondták párszor,hogy egyáltalán nem kicsi a cicim! de másoktól főleg barátnőimtől meg néhány fiútól mindig kapok kritikát, hogy deszka meg ilyesmi..amúgy a barátnőim csak úgy viccelődnek,és én úgy teszek mintha viccesnek találnám de igazából nem vicces ! A barátnőimnek 75/c -s 80/c-s gyönyörű kerek "nagy" mellei vannak, nekem is kerek amúgy. Engem ha akár viccből is megsértenek a külsőm miatt kb. otthon órák hosszat nézem magam a tükörbe és közbe sírok zokogok...A pattanásokért még úgy nem szolt senki csak itthon a családom mindig "csúfol" ,hogy rügyecske meg ilyenek :/ a homlokomon és két oldalt az arcom tele van ilyen piros pattanásokkal ami nem is pattanás inkább a helye ...Amikor a párommal (mert csak vele szoktam menni) megyünk ilyen kisebb bulikba (szórakozóhelyekre) kicsípem magam amennyire csak tudom mikor elindulok szépnek is találom magam! DE amikor meglátok egy gyönyörű szépséges csinos lányt szép szemekkel arccal gyönyörű mellekkel szép nőies öltözékbe egyszerűen ÖSSZETÖRÖK berohanok a budiba azt bőgök.. a barátommal számtalanszor vesztünk össze emiatt.. és mindig úgy indulok el szórakozni, hogy nem fogok sírni ..de mindig így járok nem is merek már kimozdulni mert ahogy meglátok egy szép lányt...vége mindennek. Pedig még a barátom csak rájuk se néz. a stílusomat se találom suliba oké felveszek egy csinos farmert ami kiemeli a popsim meg a combom ..egy egyszerű felsővel és tornacsukával vagy pedig hosszú szárú csizmával (lapos talpú) sminkelni csak alapozó púder szempillaspirál szájfény ennyi a körmeim rövidek mivel rágom őket és általlába átlátszó lakkal van kilakkozva. DE bulikba mit vegyek fel ??:/(eddig ugyan ezt vettem fel mint a hétköznapokba) hogy sminkeljek ? nem tudom mi állna jól és hogy ennyi idősen mi az ami megengedett. Légyszíves segítsetek rajtam, hogy kimerjek mozdulni :( ,hogy fogadjam el magam! köszönöm előre is !
2011. dec. 10. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy az én válaszomat várnád, de attól még lehet hogy segitek , 35/F vagyok, és k.ra lesz.rom azt is, hogy én hogy nézek ki söt az se izgat, hgoy ha szebb nöt látok a barátnömnél, mert nekem ö magától szép, azért ami, és nem a kinézeten mulik.

Nehogy félreértsd, sokan ölnének ilyen lányért, nem bányarém, vagy ilyesmi :)

2011. dec. 10. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
15 éves vagy, pár év és kinövöd ezeket a butaságokat. Ahelyett hogy hisztizel értelmetlen dolgokon, élvezd az életedet, ennyi.
2011. dec. 10. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:

szép vagy és te ezt elfogadod:)

és kész:D

2011. dec. 10. 22:36
 4/9 A kérdező kommentje:

21:41! szerintem nézz utána a szó jelentésének ;)

a többieknek köszönöm szépen :)

2011. dec. 11. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:
A melled méretét genetikailag öröklöd, te így vagy szép és csinos. Képzeld el magad ugyanebben a súlyban egy 80C-s mellel, hogy néznél ki? Mintha két sárgadinnyét tettél volna a pólód alá. Arányos vagy ahogy vagy. Ha a bőröddel van bajod, nem az arcvonásaiddal, akkor ezen tudsz változtatni. Menj el egy bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz, ő megnézi, ír valami krémet, én is jártam így, segített. Ha nagyobb cicit szeretnél, lehet híznod kéne kicsit, nem elhízni, csak legyen rajtad egy kis husi, mivel a melled is zsírszövetből áll, ne várd, hogy ha pálcikavékony vagy, nagy melleid lesznek! Egyébként a sminkről annyit, hogy elmehetsz egy kozmetikushoz, megkérheted, hogy sminkeljen ki úgy, ami illik az arcformádhoz, stb, kérd meg, hogy mutasson olyan sminkeket, ami jól áll neked, könnyű elkészíteni, hogy hogyan kell, esstébé. Sok sikert:)
2011. dec. 11. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Túlságosan felszínes vagy és úgy tűnik, a külsőd a mindened.....nem lehet egy életet leélni úgy, hogy állandóan azzal foglalkozol, hogy nézel ki és hány nő szebb nálad.

Tudod, az ízlés relatív. Biztos millió szebb lány van, mint te, de rengeteg csúnyább is. És ez így van és lesz is.

Remélhetőleg majd kinövöd ezt a felszínes külsőség-imádot, és akkor sokkal boldogabb életet élhetsz majd.

2011. dec. 11. 13:46
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)!! igazatok van. Amúgy az 5. válaszoló ..az arcvonásaim se tetszenek :/ nagy "néger" orrom van és szögletes keskeny arc :/ ez az amit legjobban nem tudok elfogadni ,mert most gondolkoztam és a pattanások azok még elmúlnak de a vonásaimon nem tudok változtatni :S
2011. dec. 11. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:

még változhatnak a vonásaid

attól még lehet szép:)

2011. dec. 11. 19:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolso mar megbocsass mar miert lenne ribanc?Nekem is ugyanezek a problemaim es egyaltalan nem vagyok ribanc!
2011. dec. 14. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!