Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mi értelme a körömfest...

Lányok! Mi értelme a körömfestésnek, a műkörömnek? Miért nem elég csak ápoltan tartani?

Figyelt kérdés
Lány létemre nem értem. Sokszor annyira zavaró, meg macerás ez az egész, és nem értem a társaimat. Szóval ti miért csináljátok? :)
2018. márc. 23. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Mert így szebben néz ki.
2018. márc. 23. 12:03
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Minek veszel fel szines, csinos ruhakat? Mert nem eleg magadra huzni egy zsakot?
2018. márc. 23. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanazért amiért hajat mosok, befújom magam parfümmel, sminkelek és szép ruhát veszek fel.
2018. márc. 23. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon-nagyon gyenge a körmöm, hiába szedek vitamint, kenem körömerősítővel, ezért szoktam műkörmöt rakatni. Általában csak S-es méretűt, francia manikűrt, nyáron kicsit színesebbet, pirosat,sárgát, karácsony előtt pedig bordó, ezüst volt. Az ünnepekre pedig ilyen:

[link]

2018. márc. 23. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Valamiért hatalmas kezem van, kb mint egy férfié és a körmöm formája sem a legszebb. Ha csak egyik lenne, lehet nem zavarna, de így, hogy együtt a kettő, így zavar. Festeni nem szeretem, mert 2 nap után lepattog és nem szeretnék igénytelen benyomást kelteni, de nincs időm 2 naponta ezzel vacakolni. Ezért a műköröm vagy a géllakk nekem tökéletes.
2018. márc. 23. 14:08
 6/9 Metionin ***** válasza:
80%
Én azért kezdtem el festeni, hogy ne rágjam le. Nagyon sokáig rágtam, emiatt gyenge és törékeny körmöm van, de kifestve nem törik úgy. Na meg jó ránézni a szépen megcsinált körmömre, mert 14 év rágás után magam sem gondoltam hogy egyszer nekem is lehet olyan.
2018. márc. 23. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
A műkörmöt én sem szeretem, de egy szépen kilakozott köröm szerintem ápolt, igényes, nőies megjelenést nyújt.
2018. márc. 23. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
11%
Mert úgy el lehet sunnyogni a köröm alá ragadt betyárkörtét, hámsejtet, és egyéb koszmót
2018. márc. 24. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

A műköröm is lehet szép! Az a gond, hogy az emberek legjavának a műköröm szó hallatán egyből a 30 centis, hegyes, csiricsáré, körömre biggyesztett műanyag valami jut az eszébe.

Nekem is műkörmöm van, mert a saját körmöm annyira vékony hogy nagyon könnyen betörik, beszakad és hát az nagyon nem kellemes érzés.... Valamint nem is szép látvány és szerintem inkább az hat igénytelennek és ápolatlannak. Egy csutkára beszakadt körömmel nem igazán tudsz mit kezdeni, egy lakk sem segít.

A jelenlegi műkörmöm egy egyszerű kocka, egyszínűre festett, alig egy milliméternél hosszabb az ujjam hegyétől. Teljesen úgy néz ki, mintha csak egy sima lakkozás lenne. A másik dolog ami miatt még a műkörmöt választom az az, hogy egyszer megcsinálod/megcsináltatod és az úgy marad 3-4-5 hétig, kinek milyen ütemben nő a körme. Engem kikészítene ha kétnaponta lakkozgatnom kellene. Ettől függetlenül nem ítélek el senkit aki természetesen hagyja. Ha valóban szép körme van, hagyja úgy, én is azt tenném, csak sajnos nem vagyok olyan szerencsés mint azok a lányok.

2018. ápr. 30. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!