Lányok! Mi értelme a körömfestésnek, a műkörömnek? Miért nem elég csak ápoltan tartani?
Nekem nagyon-nagyon gyenge a körmöm, hiába szedek vitamint, kenem körömerősítővel, ezért szoktam műkörmöt rakatni. Általában csak S-es méretűt, francia manikűrt, nyáron kicsit színesebbet, pirosat,sárgát, karácsony előtt pedig bordó, ezüst volt. Az ünnepekre pedig ilyen:
A műköröm is lehet szép! Az a gond, hogy az emberek legjavának a műköröm szó hallatán egyből a 30 centis, hegyes, csiricsáré, körömre biggyesztett műanyag valami jut az eszébe.
Nekem is műkörmöm van, mert a saját körmöm annyira vékony hogy nagyon könnyen betörik, beszakad és hát az nagyon nem kellemes érzés.... Valamint nem is szép látvány és szerintem inkább az hat igénytelennek és ápolatlannak. Egy csutkára beszakadt körömmel nem igazán tudsz mit kezdeni, egy lakk sem segít.
A jelenlegi műkörmöm egy egyszerű kocka, egyszínűre festett, alig egy milliméternél hosszabb az ujjam hegyétől. Teljesen úgy néz ki, mintha csak egy sima lakkozás lenne. A másik dolog ami miatt még a műkörmöt választom az az, hogy egyszer megcsinálod/megcsináltatod és az úgy marad 3-4-5 hétig, kinek milyen ütemben nő a körme. Engem kikészítene ha kétnaponta lakkozgatnom kellene. Ettől függetlenül nem ítélek el senkit aki természetesen hagyja. Ha valóban szép körme van, hagyja úgy, én is azt tenném, csak sajnos nem vagyok olyan szerencsés mint azok a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!