Miért taszít a legtöbb nőt egy korán kopaszodó férfi, mikor annyira odavannak a "belső értékekkel"?
Engem pl. nem taszit egy kopaszodo pasi. Kulonben is nem az a lenyeg, hanem hogy RENDES legyen!
Engem inkabb taszit a szemuveg.
mer mindenkinek jár a szája h nem számíz, miközben bazira de. ebben persze benne van, hogyha valakit szeretünk azt szebbnek látjuk.
"€Van, ki gyönyörű.
Van, kin észre kell venni.
S van, ki attól szép,
hogy hasonlít egy csúfra,
akit szeretek."
:)
ez nem teljesen válasz de meglátsz egy buliba egy helyes csajt/fiut senki se tudja milyen belülröl csak a külsejét látja szval alapbol ha vkivel vakrandid van akkor is először a külső dönt szval ez a csak a belső a fontos ez kamu.
mert belső alapján max cseten lehet ismerkedni.
szval ez van em meg nagy kamu hogy a belső a legfontosabb.
pontozzon le bári nem érdekel de utánna gondolja át és rájön hogy igazam van.
mész az utcán és látsz egy csajt/pasit nem azt nézed hogy vajon neki milyen a humora.... mivel ezt csak egy beszélgetés után derül ki addig meg a külső miatt jutnak el
Szerintem, ha olyan csaj pattint mondjuk aki csak amiatt teszi, mert kopaszodsz...akkor te jártál jól ! :)
Valakinek meg kifejezetten jól áll a kopaszság, bár egy jó tanács: ha nagyon ritkul már a hajad, sztem nyírd le, az gáz, ha 10 cmes ritka hajjal mászkál valaki.
Nekem nem jön be a kopaszodó fej.
Az meg elég dúrva, hogy huszonévesen már az. Nem akarnék a jövendőbeli gyerekemnek se korán kopaszodást pl.
Téged nem taszítana egy kopaszodó nő látványa?
S igen fontos a belső is, de a külső is, hiszen testi vonzalom is kell.
Még az állat világban is része a pár választásnak...
Nekem számít a megjelenés, kisugárzás és szeretem a dús hajat.
Magamon s máson is. (fodrászkodok a sok ezer hobbi mellett, több művészeti ághoz értek és mindegyiknél a tökéletes szépségideált figyelem, alkotom, keresem)
Nah meg magammal szemben is sok elvárás van, amiknek igyekszek megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!