Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért taszít a legtöbb nőt...

Miért taszít a legtöbb nőt egy korán kopaszodó férfi, mikor annyira odavannak a "belső értékekkel"?

Figyelt kérdés
2008. okt. 28. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
A nők általában hazudnak és kétszínűek nem tudtad? Én nő vagyok, alapesetben nem vonz a kopaszodó fej, de ha a párom elkezdene kopaszodni természetesen nem válnék el tőle.
2008. okt. 28. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem pl. nem taszit egy kopaszodo pasi. Kulonben is nem az a lenyeg, hanem hogy RENDES legyen!

Engem inkabb taszit a szemuveg.

2008. okt. 28. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

mer mindenkinek jár a szája h nem számíz, miközben bazira de. ebben persze benne van, hogyha valakit szeretünk azt szebbnek látjuk.

"€Van, ki gyönyörű.

Van, kin észre kell venni.

S van, ki attól szép,

hogy hasonlít egy csúfra,

akit szeretek."

:)

2008. okt. 28. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Van akit igen van akit nem!! De végülis hülyeség mert ez az élet velejárója...na ezen h taszít a szemüveg felkaptam a fejem!! Mégis miért?? Ezt úgy kell megközelíteni h aki kopaszodik,vagy szemüveg kell neki az nem tehet róla!!!!!!! Ez van.
2008. okt. 29. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

ez nem teljesen válasz de meglátsz egy buliba egy helyes csajt/fiut senki se tudja milyen belülröl csak a külsejét látja szval alapbol ha vkivel vakrandid van akkor is először a külső dönt szval ez a csak a belső a fontos ez kamu.

mert belső alapján max cseten lehet ismerkedni.

szval ez van em meg nagy kamu hogy a belső a legfontosabb.

pontozzon le bári nem érdekel de utánna gondolja át és rájön hogy igazam van.

mész az utcán és látsz egy csajt/pasit nem azt nézed hogy vajon neki milyen a humora.... mivel ezt csak egy beszélgetés után derül ki addig meg a külső miatt jutnak el

2008. okt. 30. 08:23
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
előző vok am ismerekolyat aki szemüvegbe helyesebb mint anélkül.
2008. okt. 30. 08:25
 7/8 anonim válasza:

Szerintem, ha olyan csaj pattint mondjuk aki csak amiatt teszi, mert kopaszodsz...akkor te jártál jól ! :)

Valakinek meg kifejezetten jól áll a kopaszság, bár egy jó tanács: ha nagyon ritkul már a hajad, sztem nyírd le, az gáz, ha 10 cmes ritka hajjal mászkál valaki.

2009. okt. 11. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be a kopaszodó fej.

Az meg elég dúrva, hogy huszonévesen már az. Nem akarnék a jövendőbeli gyerekemnek se korán kopaszodást pl.

Téged nem taszítana egy kopaszodó nő látványa?

S igen fontos a belső is, de a külső is, hiszen testi vonzalom is kell.

Még az állat világban is része a pár választásnak...

Nekem számít a megjelenés, kisugárzás és szeretem a dús hajat.

Magamon s máson is. (fodrászkodok a sok ezer hobbi mellett, több művészeti ághoz értek és mindegyiknél a tökéletes szépségideált figyelem, alkotom, keresem)

Nah meg magammal szemben is sok elvárás van, amiknek igyekszek megfelelni.

2018. aug. 7. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!