1/19 anonim válasza:
háááát nem sok ilyen férfival szaladok össze az utcán, de ha meglátnám akkor feltünne nagyon , szóval igen
4/19 anonim válasza:
szerintem igen,a karja nagyon nagy.
5/19 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen jó, nem az a hegyomlás. Azért lehet ilyennel ritkán összefutni, mert marhasok energiát és időt kell belefektetni. Nem biztos, hogy sikerülni fog elérned ezt kérdező, de én drukkolok neked. 24F
7/19 anonim válasza:
hát szerintem ez már nem szép :( 17/L
8/19 A kérdező kommentje:
Eddig sikerült 3-4 kiló izmot felraknom magamra :D:D Ehhez a testalkat eléréséhez, úgy 35-40 kiló izom kellene még szerintem :D:D Majd meglátom mi sül ki belőle, egy ilyen testet azért szívesen elfogadnák :)
2010. jún. 9. 19:50
9/19 anonim válasza:
Benákoltál. :( Már nem drukkolok neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!