11/19 anonim válasza:
Hát, sztem kicsit túlzás. Ha valamivel kevésbé lenne izmosabb, sztem jobb lenne.
13/19 anonim válasza:
A felsőtest és a has szerintem isteni:D A kar viszont túl nagy, amúgy is, meg a teste többi részéhez hasonlítva is.
14/19 anonim válasza:
Nem szeretem a túl izmos pasikat, de ő nagyon jól néz ki, nem rúgnám ki az ágyamból...:-P
15/19 anonim válasza:
Ahhh...
:O
nagyon szexi,tuti hogy megnéznék egy ilyen pasit az utcán.
Üdv!
16/19 anonim válasza:
A sok kis tininek most az anorexiás csutkavékony pasik jönnek be,lásd SP,az antifitneszes sz@rházi,meg a hasonló girhességek!! :D
Nekem a képen lévő pasi igencsak bejön:) De sajna nem sok ilyen van:( Az ilyeneken legalább látszik hogy FÉRFI!
18/19 anonim válasza:
sztem baromijó nekem ez a célom hogy így nézzek ki
19/19 anonim válasza:
óóóóó de jól nézel ki,szerelmes lettem xD 17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!