KRÉMMÁNIÁNAK tesztelt már valaki?
Szia! Én teszteltem már egy gránátalmás testápolót, írtak emailt hogy hova küldhetik, válaszoltam, majd egy-két hét után futár hozta a krémet, minden rendben ment, semmi extra :)
Aztán használtam a krémet pár hétig, gondoltam megírom már a véleményt, de konkrétan nincs fent az a termék a Krémmánián, csak más illatban :D Gondoltam várok akkor, hátha feltöltik és írhatom a véleményt, de azóta se semmi.. Másik termékhez meg nem akarom beírni. Szóval ez ennyi, nem kell nagy dolgot várni :) Nyilván nem kamu, lehet néha lassabban haladnak, de meg fogod kapni, ne aggódj :)
Egyszer engem is kiválasztottak, de arra nem emlékszem mennyi idő alatt érkezett meg a termék (asszem gyorsan).
Kb. egy hónapot vártam, hogy azért értékelhető véleményt tudjak írni. Megírtam és ennyi.
Nem kamu, mióta vársz?
Szia!
Megérkezett végül a termék? Ha igen mennyi idő alatt?
Melyik volt az a termék, ami nem volt fent?
Sokszor olyan fura módon teszik fel, egy laikustól megértem, de akkor legalább az admin javíthatná.
Volt, hogy én sem találtam rá arra, amit kerestem, aztán később tök véletlenül akadtam rá, mert az egész terméknek van egy kb 6 szavas angol neve, erre feltették úgy, hogy egyetlen szót magyarosítottak belőle, Intense-ről Intenzív-re, a többi szó maradt angol.
Persze a kereső meg így már nem talál rá, 1-2 szót meg nem írok be, mert arra kidob 100 teljesen más dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!