Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igénytelennek ítélitek, ha...

Igénytelennek ítélitek, ha egy lány?

Figyelt kérdés

-Nem hord műkörmöt, körmei festetlenek, rövidek

-Keveset sminkel (tehát nem is látszik, hogy ki van festve)

-Nem festi a haját, és nem jár fodrászhoz (maga vágja)

-Nem hord magassarkút

Ha egyébként naponta zuhanyzik, ápolja a haját/bőrét, tiszta, ízléses, de nagyon egyszerű ruhákat hord.

2018. febr. 19. 09:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem sem a magassarkútól lesz nő a nő, nagyon nem. Méghogy alap, ez az évszázad vicce :)

Sminkelek (natúr, bár erőteljesebb, mint a linkelt képen), festem a körmeim (ez sem "alap", azért festem, mert így tetszik, így érzem jól magam), igényesen, nőiesen öltözködöm, és nőnek érzem magam magassarkú és hajfestés nélkül is.

Akinek egy nő a magassarkútól meg a körömlakktól lesz nő, az annyira sekélyes, hogy kár is rá pazarolni a szót.

(Tudom, én mégis megtettem :D)

2018. febr. 19. 12:32
 22/30 anonim ***** válasza:
52%
Az " after" teljesen rendben van...én nem csípem a műcicababákat.
2018. febr. 19. 13:54
 23/30 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem az igényesség egy összetett dolog. Nemcsak a kinézet, meg a napi ápolási rutin határozza meg. Attól az én szememben senki nem lesz igénytelen, mert nem festi a körmét vagy nem sminkel. Viszont, ha valaki ad magára és ápolt, de szétfolyik, mert sportolni, meg jól táplálkozni meg már lusta, akkor sem lehet teljesen igényes a szememben.

Az sem lehet igényes, aki kívülről tip-top, de belül sötét és műveletlen, nincs tisztában alapjába véve sem az aktuálpolitikai helyzettel, hogy mi folyik a világban.

És az sem lesz igényes a szememben, aki kívül toppon van, de a környezetére igénytelen, koszban él, kupiban stb.

Egyszóval ez összetett, igényes az, aki kívül-belül rendben van és a környezete is okés.

2018. febr. 19. 14:12
 24/30 anonim válasza:
61%

Na igen, utolsó, végre valaki akinek feltűnt...

Két napja rugózik itt mindenki, hogy a műköröm, a napi smink, vagy a tűsarkú cipő tesz-e igényessé egy nőt.

És szó nem volt eddig, hogy az igényességhez tartozik a kulturáltság, műveltség, olvasottság, az, hogy egy vitában valaki hozzá tud szólni a történelemhez, művészetekhez, politikához, irodalomhoz, és az érdeklődési körét nem csak az tölti ki, hogy mit vesz fel, vagy hogy milyen sminket használ.

2018. febr. 19. 15:22
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettől lesz igénytelen amit leírtál.
2018. febr. 19. 16:02
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

#23 #24 a kérdésben egyértelműen a külső terén felmutatott igényességről van szó.

Persze értelmes amit írtok, csak most nem illik a témához, nem erre volt kíváncsi a kérdező,

2018. febr. 19. 18:41
 27/30 anonim ***** válasza:
11%

Ez nem ilyen egyszerű. Ha rendszeresen jársz kozmetikushoz és kozmetikai kezelésekre és minőségi termékeket használsz szép lesz az arcod és nem is kell sok smink.

Nem kötelező hajat festeni, van egy saját hajszíned. Csak egy előnyös frizurát kell vágatnod és ápolnod/rendszeresen beszáritanod a hajad.

Járhatsz lapos cipőbe, nagyon sok szép lapos cipő létezik ami igényes és elegáns. A cipősaroknak semmi köze az ápoltsághoz.

A ruhák, mindenki a pénztárcája alapján öltözködik..

Ha rendszeresen ki van manikűrözve a körmöd natúrban is lehet szép és ápolt.

Te nem vagy igényes, mert biztos vagyok benne hogy mindezt nem teszed meg. Az hogy fürdesz az kb. alap.

2018. febr. 19. 20:41
 28/30 Metionin ***** válasza:
100%
Dehogy igénytelen. Nem a sminktől meg a műkörömtől meg a magassarkútól lesz valaki igényes hanem attól hogy tisztálkodik és a méretének megfelelő, tiszta ruhát hord.
2018. febr. 19. 23:03
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki a termeszetesseget reszesiti elonyben, nem jelenti azt, hogy igenytelen.
2018. febr. 20. 00:42
 30/30 anonim ***** válasza:
74%

Hát azért a megjelenésen is sokminden múlik!

De jól néz ki ez a nő a képen!

2018. febr. 20. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!