Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igénytelennek ítélitek, ha...

Igénytelennek ítélitek, ha egy lány?

Figyelt kérdés

-Nem hord műkörmöt, körmei festetlenek, rövidek

-Keveset sminkel (tehát nem is látszik, hogy ki van festve)

-Nem festi a haját, és nem jár fodrászhoz (maga vágja)

-Nem hord magassarkút

Ha egyébként naponta zuhanyzik, ápolja a haját/bőrét, tiszta, ízléses, de nagyon egyszerű ruhákat hord.

2018. febr. 19. 09:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
15%
#10: aha, nyáron acélbetkós bakancsban nagyon nőies lehet egy jellemre amúgy nőies nő...mesélj még! 😊
2018. febr. 19. 10:32
 12/30 anonim ***** válasza:
86%

De lehet látni a külömbséget nagyon is! (A két fotón)-az egy komplett natur smink!

Szerintem nem külső alapján kell ítélkezni,-az régen rossz!

A műköröm meg némelyik munkához elengedhetetlen,mert a saját köröm törne-szakadna stb....

Nagyon jól tudod kérdező,hogy amit írsz nem igénytelenség!

- Pont azért raktad ki a kérdést,hogy kapd a dícséreteket ,meg a privátokat ugyan is a fiúk- férfiak nagy százaléka a természetességet preferálja.

Bírom az ilyen álszent "nebáncsvirág" kérdéseket...

De csak írigy vagyok,vagy ronda,vagy kövér:)

N/4X

2018. febr. 19. 10:37
 13/30 anonim ***** válasza:
74%

#12 -Rátapintott a lényegre.

Kérdező szerintem a pasik nagyrésze nem nagyítóval jár!

2018. febr. 19. 10:42
 14/30 anonim ***** válasza:
40%
Inkább igényesnek mondanám az ilyen nőket. Önmagára és a lelkére igényes. Mentálisan egészséges.
2018. febr. 19. 10:58
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2018. febr. 19. 11:03
 16/30 anonim válasza:
51%
Nem.
2018. febr. 19. 11:29
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
A felsoroltak nem az igenyesseg, hanem a stilus jellemzoi.
2018. febr. 19. 11:59
 18/30 anonim ***** válasza:
nem
2018. febr. 19. 11:59
 19/30 anonim ***** válasza:
93%
A magassarkutol lesz valaki noies? Jo hogy nem kell elkottetni a labfejet es meg jobbsn megnyomoriyani. A magassarku rendszeres hordasa nagyon egeszsegtelen. A gerincnek, labaknak is. Majd ronda, butykos labfeje lesz, mint Victoris Bachamnak.
2018. febr. 19. 12:03
 20/30 anonim válasza:
100%

Tény, hogy nem a felsoroltaktól lesz valaki nőies, de azért néha beleférne egy kis cicoma. Én is általában a kényelmet részesítem előnyben, de ha úgy van, nem esik nehezemre kifesteni a körmeim és magassarkút húzni egy csinos ruhával. Ugyanezt a páromnál is szeretem, hétköznap laza, melegítős, sportcipős stílust képvisel, de ha olyan helyre megyünk simán felveszi az inget is és attól sokkal különlegesebb az egész :)

Szóval szerintem itt is igaz, hogy az arany középutat érdemes megtalálni, mert az élet nem ennyire fekete-fehér.

2018. febr. 19. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!