Igénytelennek ítélitek, ha egy lány?
-Nem hord műkörmöt, körmei festetlenek, rövidek
-Keveset sminkel (tehát nem is látszik, hogy ki van festve)
-Nem festi a haját, és nem jár fodrászhoz (maga vágja)
-Nem hord magassarkút
Ha egyébként naponta zuhanyzik, ápolja a haját/bőrét, tiszta, ízléses, de nagyon egyszerű ruhákat hord.
De lehet látni a külömbséget nagyon is! (A két fotón)-az egy komplett natur smink!
Szerintem nem külső alapján kell ítélkezni,-az régen rossz!
A műköröm meg némelyik munkához elengedhetetlen,mert a saját köröm törne-szakadna stb....
Nagyon jól tudod kérdező,hogy amit írsz nem igénytelenség!
- Pont azért raktad ki a kérdést,hogy kapd a dícséreteket ,meg a privátokat ugyan is a fiúk- férfiak nagy százaléka a természetességet preferálja.
Bírom az ilyen álszent "nebáncsvirág" kérdéseket...
De csak írigy vagyok,vagy ronda,vagy kövér:)
N/4X
#12 -Rátapintott a lényegre.
Kérdező szerintem a pasik nagyrésze nem nagyítóval jár!
Tény, hogy nem a felsoroltaktól lesz valaki nőies, de azért néha beleférne egy kis cicoma. Én is általában a kényelmet részesítem előnyben, de ha úgy van, nem esik nehezemre kifesteni a körmeim és magassarkút húzni egy csinos ruhával. Ugyanezt a páromnál is szeretem, hétköznap laza, melegítős, sportcipős stílust képvisel, de ha olyan helyre megyünk simán felveszi az inget is és attól sokkal különlegesebb az egész :)
Szóval szerintem itt is igaz, hogy az arany középutat érdemes megtalálni, mert az élet nem ennyire fekete-fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!