Valaki rendelt már a Wishről vagy az Aliexpressről? Tapasztalatok? Melyik jobb és mennyire megbízható?
Én wishről rendeltem többször is.
Attól függ hogy mit szeretnél és érdemes az eladókat is ellenőrizni hogy milyen véleménnyel vannak róluk.
Én több kategóriából is rendeltem már eddig mindennel elégedett vagyok .
Ruhákkal még nem mertem próbálkozni.
Heló!
Aliexpresszról 2 éve rendelek folyamatosan.
A kutyaruhák elkéepsztően olcsók, mindegiyk kifogástalan volt amit eddig vettünk.
Ezen kívül főleg kamerához vettem felszereléseket, illetve pc-hez kiegészítőket, mindegyik gyorsan, épségben jött meg és kifogástalanul működnek.
Nálam az alapszabály az, hogy az eladó értékelése 4,5 fölött legyen, illetve a vásárolt cuccot legalább 6-7 ember értékelte, legalább 4,7 átlaggal.
Eddig minden rendben volt és továbbra is vásárolok onnan (ahogy barátaim, rokonaim is teszik)
Fontos, hogy ugyan azt a terméket többen is árulják, más név alatt. Ilyenkor érdemes a jobb osztályzattal rendelkezőtől vásárolni, még ha ez 1-2 dollár pluszt is jelent.
En Ali-rol rendeltem ket polot tobb mint egy eve
Szuper miniseguek! Meg ennyi ido utan sincsenek kinyulva se kikopva
Lehet csak szerencsem volt , de ajanlom :)
Nezd meg a meretezest , mert nekem az egyik passzos volt , de belefogytam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!