Rendelt már valaki az AirsoftGI nevű oldalról? Melyik fegyver jobb?
Az első fegyveremet szeretném megvenni és 2-t néztem ki $165 árkategóriában. Mind a kettő M4 csak a gyártó más.
G&G: [link]
Classic Army: [link]
Tudom hogy egy kicsit drága és hogy sokan lebeszélnének róla, mert hogy Kezdő fegyvernek minek? Mivan, ha nem tetszik a sport..?
Ha nem teszik akkor eladom és ha bukok is rajta egy kicsit, ugyan ott vagyok, mintha béreltem volna egyet és legalább ezt is kipróbáltam és kihúzhatom a bakancs listámról.
Nos amint láthattátok, mind a 2 fegyver az AirsoftGi nevű oldalon van és egy kis segítségre lenne szükségem azoktól akik már rendeltek innen.(mennyire megbízható, mennyi a szállítási költség, van-e valami kedvezmény bizonyos ár fölött, stb..)
A válszotokat előre is köszönöm! :)
Ja és ha leszavaznátok a fegyvereket vagy az oldalt akkor tudnátok mutatni valami olyan fegyvert ami könnyebben beszerezhető, minőségi, jól testre szabható és nem CYMA AK?
Mégegyszer köszönöm!
Oké ha ragaszkodsz az M4-hez itt minden választ megtalálsz.
Ha elolvastad olvasd el az oldal többi cikkjét is nagyon hasznos bár néhol elavult.de olyan kérdéseket válaszol meg amikre nem szeretünk válaszolni mert mindenhol le van írva.
ha tudsz a cyma AKról az jó mert utána olvastál grat.
a taiwangun és a gunfireről a nállunk népszerű oldalak. én is ezeket javaslom. még talán posta nélkül is megúszod kövihétre itt van.
Rendben, köszönöm megfogadom a tanácsokat. 👍
#1 Köszi, hogy elküldted az oldalt, tiszteletben tartottad az igényeimet és nem voltál lekezelő csak mert még nem vagyok annyira képben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!