Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » M4, m14, vagy aks-74/ak-47...

M4, m14, vagy aks-74/ak-47 Airsoft a jobb választás?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy árkategóriában vannak: 46.000-50.000-ig (az m4 az 55e)

Melyik miert jobb? Az aks74 az masszivnak tunik es erős de a külsejével nem nagyon tudok megbarátkozni. Az m4 külseje az már bejönne de az meg torekenynek tunik es nem is olyan eros/pontos ugyhallottam. Az m14rol meg azt Hallottam hogy pontos de nekem a külseje nem eleg modern. Szivesen meghallgatnek hozza erto véleményeket is.

2015. dec. 18. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Airsoftokról beszélünk, tehát nagy különbség nincs köztük, vedd azt ami jobban tetszik. Ami fontos egy airsoftnál az a gyártó, amit nem írtál le.
2015. dec. 18. 13:05
 2/5 without válasza:
igen a gyártó valóban nagyon fontos jó m4-es gyártót nem tudok mondani de a cyma ak variánsai illetve a cyma m14-es fegyvere nagyon jól sikerültek az ak-hoz és az m4-esekhez nagyon sok alkatrészt és kiegészítőt lehet kapni így nem akkora probléma ha valami elromlik benne kedvelt és népszerű fegyver az m14nek pedig az EBR vagy a socom verziója az ami kicsit modernebb az EBR tele van szerelék sínnel a socom-nak csak egy rövid van felül távcsőnek vagy red-dotnak de sose hátrány ha van rajta taktikai ak-nak is elég modern a külseje sok mindennel felszerelhetők
2015. dec. 25. 15:11
 3/5 anonim válasza:
Az aks-74 ha fém akkor nagyon masszív és megbízható fegyver de ha a külső nem tetszik az se baj mert az ak-t lehet legózni vagyis ha a külsővel van baj akkor simán kicserélhető a nemtetsző rész.
2016. márc. 22. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
AKból sose lesz m4, m4ből pedig sosem lesz AK :) m4et valamennyivel könnyebb személyre szabni több hozzá a kiegészítő de azért az AK-k sem panaszkodhatnak, ott is van bőven választék! :) végül mi mellett döntöttél kérdező?? :)
2016. ápr. 26. 10:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Végül elhalasztottam a vásárlást de pont most a jovoheten rendelek meg egy ak 74est (cm040)
2016. máj. 8. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!