Az Avon vagy az Oriflame jobb - minőségileg, megbízhatóság szempontjából-? Van az Oriflamenek organikus szépségápolószere?
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 06:35
1/8 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem
Az avonnál talán jobbak a sminkcuccok, de a másiknál meg szerintem jobbak a tusfürdők
2/8 Joy Turner válasza:
Egyik se ér egy rakás sz@rt se.
3/8 anonim válasza:
Azt mondjáksokan hogy az oriflame termékei jobbak mert természetes anyagokból van legtöbbje.(Ez amúgy igaz lehet ,mert az én bőrön nagyon kényes..viszont az ebben lévő termékek eddig mind jóvolt a bőrömnek)De az aAcon-ba meg sokkal színesebbek,élénkebbek,különlegesebbek a termékek.Szóval azért jól megkell gondolni h mit szeretnénk jobban. :)
4/8 anonim válasza:
Jó kérdés! Én az Oriflame-től szoktam rendelni, jó minőségűek a termékei. Igaz, óvatosnak kell lenni, mert sajnos sokszor nem adják meg az összetevőket, nem írják le a hatást.
5/8 anonim válasza:
Borzalmasan érzékeny a bőröm, de az AVON legtöbb termékét nyugodtan tudom használni, ezért is csatlakoztam az AVON-hoz. Az Oriflame-től alig pár termék vált be a bőrömre. Dekorkozmetikumok közül a kedvenceim AVON termékek (ők gyártják az egyetlen olyan alapozót, amit kiütések, hámlás és egyéb bőrirritáció veszélye nélkül tudok használni), de smink cuccokban mindkét márka erős szerintem - az AVON-nál viszont szélesebb a termékpaletta: az egyszerűbb, nagyon trendi dolgoktól a prémium kategóriás termékekig mindent megtalálsz. Próbálj ki termékmintákat, hasonlítsd össze őket, és tapasztald ki, hogy neked mi a jobb :)
6/8 anonim válasza:
Egyértelműen az Avon. Persze az Oriflame-nek is van pár jó terméke... Az Avonnak minőségi termékei vannak, persze az Oriflame-nek is minőségi termékei vannak, de mégis egy kicsi szegényes.. Talán az Avonnak a körömlakkaival nem vagyok mgelégedve...
7/8 anonim válasza:
Én az avonból semmit nem kennék az arcomra!!
Oriflames vagyok, de onnan is alig van cuccom!
Inkább rossmann és dm!
Fogom és besétálok, ahelyett hogy akármilyen kényelmes, onnan rendeljek!
8/8 beucika válasza:
Én az avonos cuccokat használtam addig, míg ki nem pattogtam tőle. Az oriflamenak szerintem minőségibb termékei vannak, mert eddig semmi bajom nem volt tőle, sőt nagyon jó a bőrömnek a tusfürdők, krémek.A parfümjeit meg egyenes imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!