Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi bajuk velem a roma nőknek?

Mi bajuk velem a roma nőknek?

Figyelt kérdés

Soha még csak egy flegma arcmozdulatom sincs feléjük..mert annyira semlegesek...és állandóan konfliktust akarnak generálni..folyton beszólogatnak..azt mondja mindenki csak féltékenységből..meg mekkora k.va vagyok.

Pedig sem a külsőm,sem viselkedésem nem ezt tükrözi..

Egyszerűen nem tudják elviselni..tényleg se csúnya nem vagyok se kiemelkedően szépnek sem tartom magam..de tényleg mintha az ember ápoltsága zavarná őket..persze nem általánosítok..de sajnos egy bizonyos réteg ilyen..

Ha irigy is..miért kell állat módon viselkedni és alpári megjegyzéseket tenniük ?

2018. febr. 12. 14:40
 1/6 A kérdező kommentje:

Rosszul írtam.

Nem mindenki mondja,hogy k.va vagyok,hanem a roma nők szerint..

Más még nemigen mondott ilyet.

2018. febr. 12. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne vegyülj velük.
2018. febr. 12. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyugi. Engem is folyton inzultálnak. Belémkötnek az utcán. De szinte kivétel nélkül mindig a romák. Már nagyon elegem van ebből. Engem is lekúrváznak, meg halálnak, szellemnek, frankensteinnek, zombinak, hullának, és vámpírnak hívnak...és még folytathatnám a sort. Mondjuk a krván kívül a többit már képes vagyok bóknak venni. Vagy legalábbis nem húzom fel magamat rajta (amúgy a gothic/dark és metalos szubkultúrához tartozom és ez meg is látszik a külsőmön. De akkor sem lenne indok ez a viselkedésükre)

Mást nem tudsz tenni mint leszarni őket. Velem a roma férfiak még ocsmányabban viselkednek mint a nők.

Az a helyzet, hogy ők mindenkibe bele kötnek. Mert így lettek szocializálva.

Lehet, hogy a saját kis lelki nyomorukat így élik ki másokon.

Minden esetre undorító viselkedésük van. Majdnem mindnek. Tisztelet a kivételnek.

2018. febr. 14. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán az, hogy magyar vagy!
2018. febr. 14. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehet, hogy bizonytalannak tunsz es emiatt nagy a szajuk feled? Baratnomnek is beszolt mar egyszer egy roma fiu, nem irnam le mit, de sajnos o is kivulrol kis felenk csaj, pedig amugy igenyes es szep.
2018. febr. 14. 15:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vagyok félénk,szerintem ez is a baj..hogy próbál hergelni hátha felveszem a kesztyűt.

Vagy azt mutatja ,hogy ő lenéz téged..nehogy már Te nézd le őt.

2018. febr. 16. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!