Hogyan lehetnék szebb?
Sokkal kevesebbnek nézek ki, mint tizenhét.
Nem vagyok túl szép. Annyi a napi sminkem, hogy felrakok egy középerõs alapozót, a szemöldökömet kitöltöm és ezt lefixálom.
Sajnos emiatt nincs nagyon önbizalmam sem. Hogyan lehetnék szebb?
Járok edzeni rendszeresen, az eredmény szép, de sajnos a derekam nem túl keskeny, így annyira nem vagyok nõies.
17/L
Szia!
Először is: teljesen át tudom érezni a helyzeted. Én is mindig kevesebbnek néztem/nézek ki, mint amennyi vagyok. Alacsony vagyok, vékony :D De ne aggódj, tapasztalatból mondom hogy még nőiesedni fogsz! Az edzést nagyon jól teszed, mert még egészséges is, megfelelő táplálkozással bomba alakod lesz tőle. Szerintem a másik ami még talán a legfontosabb: az ápoltság. Például hiába vasalgatja valaki a haját, ha a fele törik és ronda, hiába van rajta smink ha nem szép alatta a bőr stb. Igyál sok vizet, az is jót tesz a hajnak/bőrnek és találd meg a számodra legmegfefelőbb termékeket, például hajápolókat, pakolásokat. Szóval először "belülről" indítsd a szépülést(: Figyelj oda a körmeidre is, legyen igényes. A kevesebb pedig néha több, így jól teszed hogy nem sminkelsz sokat. Elég egy kis korrektor, szemöldök gél, szempillaspirál. A mosoly is fontos valóban, mindenki jobban szeret boldog emberek társaságában lenni. Ja és ilyet sose jelents ki, hogy "nem vagyok túl szép". A szépség szubjektív. Hidd el, ha teszel ezekért és tovább edzel az hatalmas önbizalmat ad és nincs szebb egy magabiztos, kiegyensúlyozott nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!