Hogyan lehetnék szebb?
Tehát. Szőke, hátközépig érő egyenes hajam van, sajnos gyorsan zsírosodik, de kétnaponta megmosom. Kék szemem van, kerek arcformám, kicsit szeplős vagyok. Problémás az arcbőröm, ami nagyon zavar... sokféle terméket használok rá, pl. Bioderma, arcmaszkok, de nem sokszor segít. A hajam nagyon könnyen töredezik mellesleg, de igyekszem 3 havonta fodrászhoz menni. Az arcbőröm miatt korrektort használok, meg a szemöldököm szoktam megcsinálni, de egyszerűen sehogy sem tetszik. Nagyon érdekelnek a sminkek, lenne a drágább darabokra is pénzünk, de a szüleimet nem szeretem ezzel terhelni...
Körmöm ápolt, de sosincs kifestve, magamnak nem tudom szépen megcsinálni, körmöshöz pedig nem tudok annyit járni.
Ami bajom van, az az öltözködés. Fogalmam sincs, hogy mit kéne felvennem, hogy stílusos legyek, de ne „tömeg"... (tehát ne olyan darabokat hordjak, amik minden második lányon megtalálhatók.)
A számat nem mondanám vastagnak, sőt..:( és ez nagyon nem tetszik. Az alsó ajkam vastagabb, de a felső vékony :( és ezen szeretnék változtatni, de mivel 15 éves vagyok, nem nagyon tudok, ráadásul nem vagyok híve az ajakfeltöltésnek.
163-4 cm vagyok és 50 kiló. Mellem nem nagy, a fenekemet nem mondanám rossznak, de akkor is., zavar hogy felül lapos vagyok.
Egyesületbe nem vagyok leigazolva, tehát edzésekre nem járok rendszeresen, amiért mindenki piszkál. De félek a beilleszkedéstől. Emelett mozgok, meg járok terembe, de nem tartom elégnek.
Miben változtassak, hogy nagyobb legyen az önbizalmam?
Szia csajszi!:)
Én is pont ilyesmi problémával küzdök... próbálok csinosabb lenni, ami többé-kevésbé sikerül. Az öltözködéssel kapcsolatban... hordj olyan ruhát, amilyet szeretnél, úgy öltözködj, ahogyan szeretnél, légy magabiztos, hiszen ha van egy felső, vagy akár egy naci ami tökéletesen passzol rád, akkor nincs miért lebecsülnöd magad!:)
Kozmetikus biztosan tud segíteni a börproblémáidban, inkább fordulj szakemberhez.:)
A hajad lehet azért zsírosodik ilyen hamar, mert túl sokat mosod... próbáld meg nyújtani a hajmosások közötti időt, valószínűleg idővel visszaáll normális ütembe a faggyútermelés.
A melled pedig bőven fog nőni. Nekem is most kezdtek el, majdnem tizenöt évesen :D
Hidd el, nem létezik olyan ember, aki ne lenne szép a maga módján.:)
Ezen a platformon számomra elég macerás írni... viszont ha van kedved, akkor Instán vagy Facebookon beszélgethetnénk... talán privátban többet tudnék írni. Szeretnék neked segíteni, mert sajnos tudom, hogyan érzel most:)
Ha benne vagy a dologban akkor dobj egy pm-et, és ott megbeszélünk mindent.:)
Puszi, sok sikert, kitartást... biztosan gyönyörű vagy, kedves kérdező!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!