Mit írassak az alkaromra?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék csináltatni egy tetoválást az alkaromra.
Kínai/Japán írással :)
de sajnos nemtudom eldönteni hogy mit irathatnék rááá?
valami ötletet mondjatok légyszi: D
köszöönöm 18/F
2010. jún. 7. 14:16
2/7 anonim válasza:
nézz utánna a neved jelentésének és fordíttasd le. legalábbis én olyat varratnék a helyedbe.
3/7 anonim válasza:
szeretlek maris! vmint az öklödre azt hogy üss!
5/7 anonim válasza:
Hát szerintem tetoválásnak az az értelme ha kronkrét célal mész oda és egy olyan dolgot tetováltatsz magadra ami jelent neked valamit. De ez hogy mi mondjuk meg mit varj bele öröké a börödbe kicsit furcsa...
6/7 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van.Csak divatból vagy mert valaki azt mondta szerintem ne csináltass tetoválást mert azt nagyon megbánhatod.
Esetleg valami olyant keress amihez nagyon kötődsz és amiben biztos vagy, hogy viselni szeretnéd egész éetedben.:D
7/7 anonim válasza:
Én is igazat adok azzal kapcsolatban, hogy csak akkor csináltass tetkót, ha van valami amire meg akarsz emlékezni, vagy jó rá gondolni. Semmi féle képpen ne varrasd magadra, azt, hogy Mari, mert ha úgy alakul az élet, hogy Mari elhagy, akkor a következő csajodnak ezt érdekes lesz elmagyarázni. Nem tudom, ha van tesód, esetleg az ő nevét, vagy valakinek a nevét, akire felnézel. Ja ha tesódról van szó, nem taratnám rossz ötletnek, persze csak akkor ha ő is akar, hogy egymás nevét varrasátok fel. De ha nincs olyan dolog, amire "megemlékezhetsz", akkor várj a pillanatra, mert hidd el, csúnyán mutat, ha az egész karod tele van tetoválva és te csak éveket tudsz mondani, hogy ezt ekkor csináltattam. Divatból pedig nem éri meg csináltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!