Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetováltathatok-e az alkaromra...

Tetováltathatok-e az alkaromra, ha több, nem nagy heg van rajta?

Figyelt kérdés

Még 13-14 éves koromban összevagdostam a karom, amit mai napig bánok. Nincsenek nagy hegek, nem emelkednek ki. 6-7 van, ami helyén icipici (1-1,5 mm-es) mélyedés van és 2 ami picit kiemelkedik (0,5 mm-nyire). A többi heg teljesen egy szintben van a bőrömmel, csak fehér színű. Szóval, tetováltathatok erre a bőrfelületre? Egész alkaros tetkó lenne.

(Tudom, hülye, idióta, stb. voltam nem kell leírni. Ha lehet, a bunkó kommentelők is kíméljenek.)

2010. júl. 20. 00:17
 1/4 anonim válasza:
BArátnőmmelis ez van mondjuk neki durvábban össze van vagdosva a keze de ő is ki akarja tetováltatni.. sztem a tiédre még lehet
2010. júl. 20. 00:23
 2/4 anonim válasza:
lEHET RÁ TETOVÁLTATNI... DE NEM LESZ KÖNNYŰ. ÉS A VÁGÁSOKNÁL LEHET SZÍNELTÉRÉS PL: VILÁGOSABB LESZ
2010. júl. 20. 00:31
 3/4 anonim ***** válasza:

hát, még előnye is lehet,mert eltakarja a heget.szoktak ilyet csinálni.

hajrá=)

2010. júl. 20. 03:35
 4/4 anonim ***** válasza:
persze, hogy lehet! keress fel egy tetoválószalont, ott biztos megmondják a tutit, de én nem látok okot rá, hogy ne lehetne (végülis már be van gyógyulva).
2010. júl. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!