Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális ha valaki azért akar...

Normális ha valaki azért akar hízni, hogy mellre szedjen fel súlyt? Veled volt ilyen?

Figyelt kérdés

Persze úgy, hogy kezdetben inkább kicsit sovány kategória volt, de mindig is zavarta az alkatához képest kis mellek. Közben sokat edz, hogy zsírt is égessen. Lehet, hogy fura kérdés, mert ez inkább genetika, de nehéz elfogadnia:-/

Most teltebb vagy inkább átlag súlycsoport (62kg/167cm)

Szerinted melyik jobb eset, vékony alkat, szinte lapos mellekkel vagy teltebb némileg nagyobb mellekkel?(arányban így is nem túl nagy)

A kérdést kíváncsiságból tettem fel, nem szándékozom eltágyiasítani, az alkatomxD Olyan amilyen, így is eltudom fogadni:)

2018. febr. 5. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokat edz és zsírt éget, akkor hogy akar hízni és nagyobb melleket??

Ha valaki nagyon vékony, sovány, annak nem hülyeség kicsit hízni, hátha a mell is nő.

2018. febr. 5. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen próbáltam. Hát oké akkor nőtt egy kosárméretet de sajnos fenékre meg combra is ment szóval arányaiban kicsi maradt :/ :D
2018. febr. 5. 10:52
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
Normális hát. Én azért híztam, hogy nagyobb fenekem meg vastagabb combon legyen :D
2018. febr. 6. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Lehet, hogy butaságot írok, mert annyira nem tudom a dolgokat, de úgy álltam ehhez, hogy mellizom gyakorlatból nem végzek olyan sokat, inkább láb-karizom, has gyakorlat dominál. Bár tisztában vagyok vele, hogy zsírégetés nem csak tornától függ, tehát nem tudom:-/

2018. febr. 6. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!