Az nagyon gáz, hogy a bal lábfejemen a második ujj hosszabb, mint a nagy?
Figyelt kérdés
és csak a balon :S:( és nem merek ezért felvenni papucsot, szandált, nyitott magassarkút... félek hogy mindenki azt fogja nézni... amúgy szerintem ezen kívül szép lábujjaim vannak, vékonyak, arányosak(már mások is mondták),csak a bal görög típusú. A másik egyiptomi (rövidebb a második ujj, mint az első). Nagyon gáz, hogy csak az egyik lábamon hosszabb? Lehet hogy csak én csinálok belőle tragédiát :)2010. jún. 6. 23:50
1/5 anonim válasza:
Ez legyen az életben a legnagyobb gondod:) nem gáz egyáltalán.
3/5 anonim válasza:
Dehogy gáz. Nekem is pont ugyanilyen. Csak nekem mind a kettőn hosszú a második.
Nyugodtan vegyél fel azt amit akarsz akár nyitott szandált is :) Nem gáz! És az 1.-nek igaza van.Ez legyen egész életedben a legnagyobb problémád :).
4/5 anonim válasza:
Ez komolyan görög meg egyiptomi típusú? Életembe nem hallottam.
Nekem mindkettőn hosszabb a középső (nagylábujj melletti) lábujjam. Nem érdekel, veszek fel papucsot is simán.
Ha valaki szóvá tenné én biztos az arcába lépnék. De szerintem senki nem fogja ezt mondani neked, sok embernek ilyen. Sok nőnek ilyen, nyáron láttam sokszor.
5/5 anonim válasza:
nekem meg görbe :))
de téll. szaóval egész nyáron cipőbe flangálhatok :)) szóval te ne ezen aggódjál:)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!