Imádom a tetoválásokat, van a bokámon, a lábfejemen, az ujjamon, a hátamon és a vállamon. Lányom nevét szeretném még felvarratni. Hová tetessem? (mell, has kizárva)
gondolkozom a csulóm belső felén hosszában, a tarkómon, illetve a gerincemen.
Az egész összesen 5 betű és nagyon picike.
Nos?
Szerintem is csukló (szerintem jobb :)) illetve alkarra úgy hosszában.
Tetess hozzá valami motívumot, vagy olyan betűkkel csinálja hogy látszódjon, hogy a kislányod neve. Nehogy leszbinek higgyenek :)
De én tudod mit csinálnék a helyedben! Sokaknak van olyan tetoválása, hogy egy arckép. Pl. a kislányod arcképét a karodra. Az nagyon szép tud lenni, és akkor odaírják a nevét is esetleg, meg lehet csinálni nagyon ízlésesen. De akkor nagyon jó tetováló művészt válassz, akkor tutira szép lesz. Bár nem tudom, mennyi idős a kislányod ezt akkor jó már amikor megvan a szép arcocskája, hosszú a haja stb.
Megint én.
Azt hiszem a Hooligans dobosának, Endinek van olyan tetoválása, Tomi Lee vagy kicsoda arcképe van rajta a karján. - ha esetleg nem tudnád így elképzelni mire gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!