Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Imádom a tetoválásokat, van a...

Imádom a tetoválásokat, van a bokámon, a lábfejemen, az ujjamon, a hátamon és a vállamon. Lányom nevét szeretném még felvarratni. Hová tetessem? (mell, has kizárva)

Figyelt kérdés

gondolkozom a csulóm belső felén hosszában, a tarkómon, illetve a gerincemen.

Az egész összesen 5 betű és nagyon picike.

Nos?

2008. dec. 12. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a csuklódra csináltass, ott nem olyan feltűnő egy női név. Mert hát nem mindenki tudja majd, hogy a lányod nevét csináltattad oda..
2008. dec. 12. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a csuklodra tetesd, mert akkor te is mindig lathatod. Vagy a masik bokadra. De a tarkod az teljesen kizarva, oda nem illik a lanyod neve. Esetleg egy figura, de a lanyod neve nem, szerintem. A legjobb a csuklod, a bal.
2008. dec. 12. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is csukló (szerintem jobb :)) illetve alkarra úgy hosszában.

Tetess hozzá valami motívumot, vagy olyan betűkkel csinálja hogy látszódjon, hogy a kislányod neve. Nehogy leszbinek higgyenek :)

De én tudod mit csinálnék a helyedben! Sokaknak van olyan tetoválása, hogy egy arckép. Pl. a kislányod arcképét a karodra. Az nagyon szép tud lenni, és akkor odaírják a nevét is esetleg, meg lehet csinálni nagyon ízlésesen. De akkor nagyon jó tetováló művészt válassz, akkor tutira szép lesz. Bár nem tudom, mennyi idős a kislányod ezt akkor jó már amikor megvan a szép arcocskája, hosszú a haja stb.

2008. dec. 13. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Megint én.

Azt hiszem a Hooligans dobosának, Endinek van olyan tetoválása, Tomi Lee vagy kicsoda arcképe van rajta a karján. - ha esetleg nem tudnád így elképzelni mire gondoltam :)

2008. dec. 13. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!