Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kicsit több mint egy hete...

Kicsit több mint egy hete vettünk egy Babyliss hajvasalót az Euronics-ban. De alig vasalja a hajamat és nem zár rendesen. és félek hogy széttörik, mert amikor bezárnám. Olyan mintha kiugorna a helyéről és nem zár be. Szerintetek VIGYEM VISSZA?

Figyelt kérdés
eredetileg Remingtont akartam venni. De az eladó azt mondta, hogy az nagyon rossz és hogy a nevet fizeted meg. Az ár nem számított de most 2 hét után nem akarok még egy hajvasalót venni.
2010. jún. 6. 18:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagy segítség kellene, mert anyukám kb 1 hete volt bent újra az euronincsban és kérdezte, hogy mikor lesz kész a hajvasalóm..és erre azt mondták hogy még meg se nézte a gyártó 1 hónap után..ma bement anyukám és azt mondták neki hogy semmi baja és hogy ennek igy kell működnie és még megis gyanusítottak minket hogy mi direkt feszegettük, mert mi másikat akartunk helyette, pedig amikor megvettük, akkor még nem volt olyan hogy a lapjai jobbra-balra mozogtak és nem zárt rendesen...és még 4 ezer ft-ot kellet fizetni, hogy ők egy hónap után erényesen felkülték Budapestre...és azt is mondták, hogy oldjuk meg a használatot..nagyon kész vagyok ettől..Tehetnénk valamit?Beperelhetnénk őket?...és most nem azon a 12000 Ft-on vagyok felháborodva, hanem azon, hogy mennyire hülyére veszik az embert...
2010. júl. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!