Aki nap mint nap használ hajvasalót, hajlakkot, festi magát (nem pont natúran) az már cicababa? Oo
Kicsit megijedtem, mert a "Hogyan válhatnék cicababává?" kérdésekre egyre több olyan válasz érkezik, hogy "Használj minden nap hajvasalót, hajlakkot és hajhabot, sminkeld magad..." és a többi. Ezek szerint most mindenki cicababa, aki hajatvasal/göndörit minden reggel, belakkozza, sminkeli magát kicsit erősebben is akár? Oo Vagy én már nem tudom...
Mi a véleményetek? :/
1) nem mki ugyanazt érti a cicababán (vannak olyan megkeserdett csajok. akik mkit cicababának tartanak, akik szebbek vagy sminkelik magukat
2) sztem a viselkedés és a kiállás nagyot sokat vet abban latba, hogy vkit cicababának nevezzek (illegeti magát stb.)
(de azért a cicababák nagy többségére jellemző az, hogy festeti, lakkozza, vasalja/göndöríti a haját, erősen sminkeli magát)
egyáltalán nem:D ez hülyeség.
Az a cica baba akinek felvarrt póthaja van,extra nagy hegyes műkörmök,csak márkás ruhákba jár,legtöbbször rózsaszínbe,nőies,szeerti a kiegészítőket,szolizik és legtöbbször platina szőke,de a hajszín változó:D
Egyáltalán mi az, hogy cicababa? Mi köze a hülye műhajas szolis p*csáknak a kölyökmacskákhoz? Na mind1 xd.
Nem, aki hajat vasal minden reggel, lakkoz, erősen sminkel stb., az nem cicababa, csak egyáltalán nem természetes. És ha véletlenül elalszik, és nem lesz ideje a reggeli rituáléra, akkor bemegy a suliba, és senki nem ismeri fel smink nélkül, más hajjal :D
Igen, előfordul egyébként, hogy kevesebb sminket pakolok magamra, ha tudom, hogy késésben vagyok. :)
Igaz, póthajam is van/volt de egyáltalán nem hasonlitok a rózsaszin magassarkús leányokra, nem affektálok és főként turkálópárti vagyok... szóval megnyugodtam.
Köszönöm. :)
Akinek van véleménye, írja nyugodtan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!