5 napos tetoválással hajmosás? (ASAP)
Figyelt kérdés
Öt napja varrattam az oldalamra egy 2.5 x 3.5-es apróságot, becsületesen kenegettem bepanthennel meg fóliáztam, szépen hámlik, meg már nem is fáj.
De ma egy ünnepségre megyek és muszáj megmosnom a hajam előtte (még most délelőtt)
A hajmosás kábé egy húsz perces procedúra amiből nagyjából tíz percig folyik a víz.
Az nagyon gázos?
2018. jan. 27. 07:10
1/4 anonim válasza:
:D :D :D Nekem a fél karom tele van varrva és simán zuhanyoztam. De ha ennyire aggódsz hajolj a kád fölé és mosd meg úgy.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:D
természetemből adódóan szeretek túlaggódni mindent
meg azért ez mégsem egy piercing hogy begyullad kiveszem aztán majd újraszúratom ha úgy tartja kedvem :'D
2018. jan. 27. 07:31
3/4 Metionin válasza:
Nekem a karomon van, simán zuhanyoztam vele az első naptól kezdve. Lényeg hogy ne ázzon ki de az átfolyó víz nem para. Szépen leitatod róla a vizet azt go.
4/4 anonim válasza:
Nekem az egész hátamon van és a karjaimon :) simán tudtam hajat mosni. nem kell ennyire túl aggódni.semmi baja nem lesz. Csak ne ázzon ki.
És ha be van kenve bepanthennel akkor a viz lepereg rola:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!