Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minden napos hajmosás (!? )

Minden napos hajmosás (!? )

Figyelt kérdés
hogy szokjak le erről? fölösleges mosnom de valamièrt nem bìrom meg állni.. hülyesèg tudom.. hasonló cipőben valaki?:S
2015. ápr. 29. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem fogja neked azt mondani, hogy: vegyél be 2 szem cukrot estére, és akkor jobb lesz.

Ha valamiről le akarsz szokni, akkor fogod, és egyszerűen nem csinálod. Ha meg mégis csinálod, akkor nem akarsz leszokni róla.

2015. ápr. 29. 17:01
 2/7 opened paradise ***** válasza:

Én is minden nap szoktam és állítólag elég jó hajam van,ajánlották már fel,hogy ha megnövesztem,akkor megveszik.

Úgyhogy nem értelek.

Vagy a földet akarod védeni és spórolni a vízen?

2015. ápr. 29. 21:15
 3/7 A kérdező kommentje:

sokan mondtak ,hogy karos a mindennapos hajmosas.:(

de igen a vizzel is szeretnek sporolni. :p

2015. ápr. 29. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Biztos viccből írtam az #1. válaszomat.

Nem kell megfogadni semmit, nyugodtan hülyének tarthatsz, de akkor ez csak annyit jelent, hogy nem is akarsz megváltozni. Inkább azt várod, hogy megerősítsenek abban, hogy normális amit csinálsz. Így könnyű élni, de akkor számolj vele, hogy az életben bármi nehézség adódik, azt se fogod tudni leküzdeni, ha egy ilyen jelentéktelen dologra képtelen vagy.

2015. ápr. 29. 22:38
 5/7 A kérdező kommentje:

senkit nem nezek hulyenek.

teljesen egyetèrtek' az elso valasszal. le akarok errol szokni es le is fogok!

egyszeruen csak megnyugtat a teny, hogy mas is csinalja azt amit en. nyilvan azert irtam ki ezt a kerdest ,h meg fogadjam az ertelmes tanacsokat. :)

2015. ápr. 29. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Minél jobban megnyugtat a tudat, annál nehezebb lesz elhagyni, főleg azért, mert láthatóan érdekel, hogy mások is ugyanezt csinálják-e.

Nem hagyatkozhatsz folyton másokra. Nem vagy hülye, saját akaratod van. Ha van egy döntésed, akkor állj ki mellette, és tégy úgy! :)

2015. ápr. 30. 07:25
 7/7 A kérdező kommentje:
megertettem, es koszonom.:)
2015. ápr. 30. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!