Mitől ilyen zsíros a hajam meg a bőröm?
Két naponta mosok hajat és a második nap már nagyon le van lapulva, de még nem zsíros, kb estére zsírosodik be. Ha este mosom meg, akkor második nap vállalhatatlan, ezért korábban kelek két naponta h reggel mossam meg, mert úgy még elviselhető.
A másik az arcbőröm marha zsíros, néha kijön rajta pár pattanás ami nagyon zavaró. Leginkább akkor mielőtt megjön, de most nem úgy volt, mert ebben a hónapban akkor nem volt, most jöttek ki a pattik, pedig nem fog megjönni.
Nem vagyok már tinédzser, akkor az egész homlokom tele volt kicsi pattanásokkal, akkoriban kezdtem kétnaponta hajat mosni. Tesóm azt szokta h ha nem megy sehová nem mossa meg a haját, én viszont azt nem bírom ki, max egy napot tudok akkor ráhúzni, de sosem segít.
Mi a franctól van ez? ha megfogom a fejem tiszta zsír az egész, szörnyű. A testem többi részén nem érzem, pedig ott is szoktam pattanásokkal találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!