Ti felnőtt kprotokra kikupálódtatok vagy éppen az ellenkezője?
Én sajnos csúnyább lettem.
A középiskolában nagyon szép lány voltam, jó volt a testem is, szép az arcom.
Egyetemen szép lassan kijött a cisztás akném hegesedve, a fejem egyre nagyobb lett és a testem formátlanabb.
Ki hogyan "öregszik".
Persze a smink sokat segít nekem, de olyan szép már sosem leszek, mint 16 évesen.
Ugyanez utolsó!
Alapjaiban formátlanodott el a testem és az arcom, ezen nem segít, hogy vannak-e barátaim, első. Vannak. Ez genetika nagyrészt.
Igen, a formátlanodás nekem is jó kifejezés. Nagyon furcsán változtam meg. Nem mondanám, hogy konkrétan meghíztam, max 5-6 kilóval lehetek nehezebb, mint pl 18 évesen (vékony sosem voltam amúgy, de nagyon szép arányos testalkatom volt), valahogy az összkép csúnyult meg, nehéz megfogalmazni. A mi családunkban annyira nem jellemző az elhízás, de vékonyak sem vagyunk, nekem a legtöbb nő rokonom igen formás és nőies, nekem ez valahogy félresiklott, én olyan kis szürke egérke lettem. Az arcom is csúnyán hegesedett sajnos, tablettával kezelve lett az akné és elmúlt, de a heg csúnyán ottmaradt most így 28 éves koromra.
Nem mondom, hogy vállalhatatlanul nézek ki, mert nem. Valami apró kis báj maradt azért, megbékéltem vele igazából, teszem amit teszek, sportolgatok, szeretem az egészséges ételeket, de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!