Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bennetek mikor tudatosult,...

Bennetek mikor tudatosult, hogy nem vagytok a legszebbek?

Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
sose gondoltam hogy én lennék a legszebb
2018. jan. 26. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érted, hogy nem én vagyok a legszebb a világon, akkor ugyanaz a válaszom, mint az elsőnek: Sosem gondoltam azt.

Viszont ha meg úgy értetted, hogy mikor tudatosult bennem, hogy nem vagyok túlságosan szép, azzal olyan 12 éves korom óta tisztában vagyok.

2018. jan. 26. 16:53
 3/9 Metionin ***** válasza:
100%
Oviban valahogy eszembe se jutott ilyesmin gondolkodni. Még a tükörképemet se nagyon láttam akkoriban. Iskolás koromban jöttem rá hogy sajnos nem vagyok szép. Egyszerű volt, láttam a sok szép kislányt és láttam anyukámat aki csak áll és csodálja őket, míg engem észre sem vesz. Kamaszkoromban már nem is jött ki velem az utcára. Most hogy felnőttként kikupálódtam, meg állandóan mutogatna. Az iskolában amúgy csúfoltak is hogy milyen ronda vagyok.
2018. jan. 26. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig volt önkritikám, de legszebb ember nem létezik. A szépség relatív, ami neked szép az lehet másnak nem az és fordítva..
2018. jan. 26. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Micsodaaaa? Bennem ez még nem tudatosult :D
2018. jan. 26. 23:45
 6/9 Miss Endzsi ***** válasza:
52%
Mindenkinél van jobb.... Én vagyok az!
2018. jan. 27. 02:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Én se gondoltam sose a legszebbnek magam.
2018. jan. 27. 03:35
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Szerintem mindenki tudja, hogy nem ő a legszebb :D

Már egy ideje nem hasonlítgatom magam másokhoz, úgyhogy együtt tudok ezzel élni :D

2018. jan. 27. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Én tudjátok, mi vagyok! A legjobbbbbbbbbb!!!!!!!!!!
2018. febr. 14. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!