Bennetek mikor tudatosult, hogy nem vagytok a legszebbek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 15:26
1/9 anonim válasza:
sose gondoltam hogy én lennék a legszebb
2/9 anonim válasza:
Ha úgy érted, hogy nem én vagyok a legszebb a világon, akkor ugyanaz a válaszom, mint az elsőnek: Sosem gondoltam azt.
Viszont ha meg úgy értetted, hogy mikor tudatosult bennem, hogy nem vagyok túlságosan szép, azzal olyan 12 éves korom óta tisztában vagyok.
3/9 Metionin válasza:
Oviban valahogy eszembe se jutott ilyesmin gondolkodni. Még a tükörképemet se nagyon láttam akkoriban. Iskolás koromban jöttem rá hogy sajnos nem vagyok szép. Egyszerű volt, láttam a sok szép kislányt és láttam anyukámat aki csak áll és csodálja őket, míg engem észre sem vesz. Kamaszkoromban már nem is jött ki velem az utcára. Most hogy felnőttként kikupálódtam, meg állandóan mutogatna. Az iskolában amúgy csúfoltak is hogy milyen ronda vagyok.
4/9 anonim válasza:
Nekem mindig volt önkritikám, de legszebb ember nem létezik. A szépség relatív, ami neked szép az lehet másnak nem az és fordítva..
5/9 anonim válasza:
Micsodaaaa? Bennem ez még nem tudatosult :D
6/9 Miss Endzsi válasza:
Mindenkinél van jobb.... Én vagyok az!
7/9 anonim válasza:
Én se gondoltam sose a legszebbnek magam.
8/9 Sunshinedoll válasza:
Szerintem mindenki tudja, hogy nem ő a legszebb :D
Már egy ideje nem hasonlítgatom magam másokhoz, úgyhogy együtt tudok ezzel élni :D
9/9 anonim válasza:
Én tudjátok, mi vagyok! A legjobbbbbbbbbb!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!