Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert mondjak azt, hogy a...

Miert mondjak azt, hogy a magyar nok a legszebbek?

Figyelt kérdés
Az utcakon szerintem borzaszto csunya nok szaladgalnak, nagyon-nagyon keves a szeparcu, nem elhizott. Megis minden magyar buszken mondja, hogy jaj, a mi lanyainknal nincs jobb.
2018. jan. 9. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert sokan könnyen kaphatóak. valamint nincs meg, hogy csak barna hajúak vannak, vagy csak szőkék vannak főként mint pl a Skandináv országokban, ezért változatosak.
2018. jan. 9. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak úgy mondják, bókolnak vele.

Ez olyan, hogy én is meg szoktam dicsérni mások új frizuráját, hajszínét akkor is, ha nem gondolom komolyan.

Múltkor egy ismerős csaj frissen tetovált szemöldökét dicsértem meg, holott kiba ronda lett.

Szerintem rengeteg szép lányt látni mindenfele. Pesten, vidéki falvakban, bármerre járok, olyan sok a gyönyörű lány. Csak én vagyok ronda...

2018. jan. 9. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!