Ki ért velem egyet abban, hogy a szláv lányok a legszebbek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 07:29
1/10 anonim válasza:
a balkáni vonal valóban nem rossz. :P
2/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen annyira zabálnivalóak! :D
2016. nov. 28. 07:40
3/10 anonim válasza:
Szerintem a magyar lányok a legszebbek!
Jó a szlávok között is van nagyon jó. Nekem a skandinávok is nagyon bejönnek.
4/10 anonim válasza:
A Magyar lányok és asszonyok a legszebbek. Az összes többi csak utána következik!
5/10 anonim válasza:
Igen, nagyon szepek a szlavok, sokkal szebbek mint a magyarok.
6/10 anonim válasza:
A szépség relatív.
Az ember pedig nem objektív ebben a kérdésben.
Így a kérdésed a következő mód lenne helyes - bár elveszítené a provokatív felhangját:
"Számomra a szláv lányok a legszebbek, közületek is van olyan, aki így gondolja?"
Számomra nem. de az én ízlésemnek is a Németországtól keletre lévő terület a legkedvesebb.
7/10 anonim válasza:
Szerintem itt Közép Euban mindenhol szépek a lányok.
Ui én szlovákia vagyok:)úgyhogy igazad van kérdező.
8/10 anonim válasza:
Szerintem is ok a legszebbek, főleg az oroszok, lengyelek. Néha azt kívánom, bár én is szlavnak születtem volna:D
9/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, se az arcuk, se az alakjuk nem tetszik, cseh, szlovák, horvát, szerb területeken vagyok sokat, a magyarok sokkal szebbek és igényesebbek is általában, kivétel persze mindig akad.
10/10 anonim válasza:
Én nem. :D A magyar lányok a legszebbek, kvázi nekem nagyon ritka az olyan, hogy azt mondom egy külföldi lányra, hogy milyen gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!