Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a magyar lányok a legszebbek?
Jártam párszor külföldön,legutóbb Szlovákiában és Lengyelországban.
Ott is sok szép lányt láttam és nem értem,hogy miért mondják sokan azt,hogy a magyar lányoknál nincs szebb.
Szerintem a nyugat európaiaktól szebbek a magyar lányok,de a szláv lányok vannak olyan szépek,mint a magyarok.
Lehet azért is mert a magyarok eléggé erősen keveredtek a szlávokkal is az elmúlt pár száz évben.
Ez a duma kb ugyanabból az ihajcsuhaj mentalitásból ered mint azok közhiedelmek miszerint "okosnemzet vagyunk"hiszen mennyi nobel-díjas származik Magyarországról, vagy a parasztvakítás csimborasszója a sportnemzetségünkről, négyévente pár olimpiai arany miatt, általában olyan sportágakban amikre direkt emiatt költünk sok közpénzt.
Ami viszont a lányokat illeti, valóban a szláv lányok a legszebbek, oroszok, lengyelek, csehek, de azért tény hogy a magyarok se csúnyábbak.
Jól mondja az első és tényleg jó szélsőséges példa erre a szatyorképű angol nép lányai. De ott vannak pl az kétajtósszekrény vaskostestű égimeszelő hollandok asszonykák, vagy a német bögyöskék, akik a sörcipeléssel meg a dekoltázsukkal terelgetik a férfitekinteteket előnyösebb testrészekre. Az olasz, spanyol vagy görög nők pedig bajszosak.
Ha csak arcra összehasonlítjuk a kelet-európai és a nyugat-európai nőket, szerintem mi nyertünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!