Egyetértetek, hogy a keleti-szláv (orosz, fehérorosz, ukrán) európaiak a legszebbek?
Én nagyon szépnek látom őket.
De, lehet csak azért, mert ez a típus nem gyakori Magyarországon.
A bőrük nagyon világos (főleg az oroszoknak), "kiugró" arccsontjaik vannak, meg különleges szemszínük, ez olyan angyalarcúvá teszi őket.
Ennek ellenére a férfiak meglehetősen maszkulinok ,nagyok, a nők pedig nőiesek.
Egy ilyen embert elég könnyű felismerni az utcán, ha figyel az ember.
"Szerintem is szépek a szláv nők,smink nélkül is nagyon szépek,ellenben sok magyar nővel,akiknek a szépségét egy vizes vattával le lehet törölni."
Pont, hogy az orosz nők híresek arról, hogy mennyire vastagabb sminket használnak, mint a nyugat-európaiak...
Pl. [link]
Szerintem az európai-afrikai keverék (mulatt) emberek a legszebbek, férfiakban és nőkben egyaránt. Legalábbis én nagyon szépnek látom őket.
Mindazonáltal a szépség nagyon szubjektív.
18.05.
Annyira azért nem szubjektív. A harmónia még számszerűsíthető is. És a harmónia, az arány egész máshogy néz ki pl egy banán vagy egy alma esetében.
Lehet valakinek szép a japán kockásított alma, ami ötletnek talán különleges, ha elég oktalan is, de az alma mint olyan külső jegyeit nem mutatja. Pedig a szépség külső jegy lenne inkább, nem?
Igen, - hiszen a kérdés európaiakra vonatkozott- az orosz északi fajta lehet a legesztétikusabb, attól függetlenül, hogy vannak nők közöttük, akik nagyon erősen festik magukat. De a festék alatt könnyen lehet ők is olyan áttetszően fehér bőrűek.
Kimagaslóan gyönyörűek! Nem tudom miért sokáig azt hittem az északi skandináv népek tetszenek legjobban, most a keleti, észak-keletiekkel vagyok ilyen elfogult.
(Viszont jártam olaszországban is - az ilyen tengermenti népek is nagyon szépek egészségesek: ami egyből feltűnt az hogy milyen ragyogó fehér a fogsoruk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!