Hogyan írnátok körül a "plázacica" lányokat?
külsőre: tipikusan divatos, egyforma. Általában szolis, műkörmös, sok smink, fekete vagy szőke haj (lehetőleg festett). Ízlésük szerintem nem sok van, külsőre nem egyéniségek (ugyanazok a fazonok, márkák, esetleg a színek eltérőek, de azok is inkább megegyező divatszínek). Nem tűnnek ki a tömegből, max 1-1 nagyon csúnya példány, szépet még nem láttam. Általában az arcuk nem különösebben szép (bár van olyan is, amelyik helyes), de ennek ellenére nagyon csinosnak hiszik magukat és szépnek (egyénként engem nem érdekel, váljék egészségükre.)
Belsőleg: disco, pia, pasik, a lényeg hogy egy srácnak sok pénze, jó autója legyen. Általában nevetségesen viselkednek, vihorásznak, shoppingolnak, érzelmileg sekélyesek.
Azok lányok, akik nem érzik ilyennek magukat belsőleg, lehetőleg ne vegyék magukra, akkor sem ha külsőre ez esetleg elmondható róluk; számomra az plázacica aki külsőleg-belsőleg is így néz ki, így viselkedik.
Nagyon jól írta a 19:14-es,csatlakozom hozzá.
22/L
szőke vagy barna haj.
répanadrág magassarkú vagy converse
műköröm,szolizott bőr, sok smink, márkás ruhák(amik nem mindig elönyösek a viselőiknek)
buták, beképzeltek, ri.bancok
Azt hiszem ez a kép magáért beszél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!