Milka123 kérdése:

Piercing fiúknak?!

Figyelt kérdés

Sziasztok, inkább a véleményeteket szeretném kérdezni, hogy szerintetek mennyire "fiús" egy fiúnak a piercing?

Nekem van 2 db piercingem egy a szemöldökömben és egy a fülemben(Industrial). Sok embertől hallottam, hogy a piercing egy fiúnak köznyelven "buz*s", ezt szeretném kideríteni, vagy pár ember véleményét kérni erről a témáról. Az én meglátásom szerint egyáltalán nem az, nem a figyelemfelkeltés a célom, egyszerűen így érzem jól magam.... A véleményeket, válaszokat előre is köszönöm. 16/f

2018. jan. 20. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt piercingem huszonévesen, most 36 éves vagyok, nő.

Szerintem magától az ékszertől nem néz ki bzisnak valaki, inkább úgy összességében a külsőtől függ. Sok rocker srácon látok valamilyen piercinget, na róluk pl nem gondolja senki, hogy ratyik.

A lányoknál viszont sokan akik szemöldökben hordják, ők leszbik. Én ezt nem tudtam és vígan hordtam a szemöldökömben, mire hónapok után leesett, hogy mi a helyzet.

Volt az orromban, köldökömben, szemöldökben és fülben. Utóbbi még mindig megvan, a többit már kidobtam, kinőttem ezt a stílust.

Nem kell magyarázkodni senkinek, mi a célod. 33 évesen csináltattam az első tetoválásom, nekem sem a figyelemfelkeltés volt a célom és soha nem kérdeztem senki véleményét, mégis sokan jogot formálnak arra, hogy kioktassanak és véleményezzék a külsőmet.

Szerintem sokkal lényegesebb, hogy valaki csinos és ápolt és illatos legyen minden egyes nap, otthon is. Én ezt a vonalat képviselem tetováltan is, meg anno piercingekkel is.

2018. jan. 20. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:
szia! Fiú vagyok és is. Nekem nincs, de szeretnék :D fülbevalót, meg septumot. Stílusomhoz menne, de nem szántam még rá magam. NE foglalkozz senki véleményével, te tested, azt csinálsz vele amit akarsz
2018. jan. 20. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Abszolút nem b*zis.

Tele vagyok velük és közel sem állok a melegséghez.

A szemöldök piercing lányoknál sem feltétlenül a melegség jele. Ismerek pár meleg embert, köztük akad nő és férfi is, de egyik sem hord semmilyen ékszer sehol sem. Átlagosabbak, mint egy átlagember. Persze akadnak ilyen díszmelegek is, akik melegek, ami egy dolog, de ezek mellett feltűnési viszketegségük is nagyon van. Ők direkt próbálnak kitűnni, hogy "én meleg vagyok", "melegek, ide hozzám"...stb. Többsége ezeknek nem valódi homoszexuális, hanem csak csalódott a másik nemben és a mostani divat-homoszexualitási hóbort hullámára felült. Pár éven belül majd nyíltan tagadja, hogy valaha is ilyen lett volna.

Nekem valami ilyesmi véleményem van. De ettől függetlenül, nem zavar, ha valaki meleg, amíg nem az én s*gglyukamra pályázik ;) :D

2018. jan. 21. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!