Mi a véleményetek az ilyen orrpiercingről? Illetve a fiúknak tetszik, vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Gondoltam, kikérem a véleményeteket a karika alakú orrpiercingről. A félreértések elkerülése végett itt van egy kép, hogy milyet szeretnék (mivel vannak eléggé borzalmasak és nagyok is):
Köszönöm a válaszokat előre is :)
2013. ápr. 5. 16:21
2/20 anonim válasza:
Nekem sem tetszik egy orrpiercing. Csak a köldökben tudom elviselni egy lányon a piercinget.
3/20 A kérdező kommentje:
köldökben meg nekem nem tetszik :D vagyis inkább megvan az a félelemérzetem, hogy beleakad valami, mondjuk a pólóm, és kitépi... :S
szeretnék valamilyen piercinget, ez tűnt még a legjobbnak...bár ezek szerint nem olyan nyerő:)
2013. ápr. 5. 16:40
5/20 anonim válasza:
lányként mondom, de nekem ezek az orrkarikák nagyonnem :D
füledbe esetleg porcba valahova?
6/20 anonim válasza:
Én lány vagyok, szerintem nem rossz, bár a sima kis pötty szerintem nőiesebb:)
7/20 anonim válasza:
Nem sok lánynak áll jól. Ha mindenképp az orrodba szeretnél, javaslom inkább a pöttyöt.
8/20 anonim válasza:
Nekem tetszik, bejönnek a vagányabb csajok.
Üdv
F/21
9/20 A kérdező kommentje:
Na, akkor azért mégis vannak srácok, akiknek tetszik :-) egy mindenképp :D
2013. ápr. 5. 18:14
10/20 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem nem rossz, ha ilyen a stílusa. Jobb, mint a r*bancpötty vagy a disznó-orrkarika (mikor nagy és középen van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!