Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen orrpiercingről? Illetve a fiúknak tetszik, vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Gondoltam, kikérem a véleményeteket a karika alakú orrpiercingről. A félreértések elkerülése végett itt van egy kép, hogy milyet szeretnék (mivel vannak eléggé borzalmasak és nagyok is):

[link]

Köszönöm a válaszokat előre is :)

2013. ápr. 5. 16:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
egyetértek :D az borzalmas :S
2013. ápr. 5. 20:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Egy időben nekem is tetszett az ilyen piercing. Fogtam egy drótdarabot, olyan vékonyat mint a piercing, begörbítettem, odatettem az orromra. Borzalmasan néztem ki vele :) Akkor lemondtam róla. Te is kipróbálhatod így, hogy neked jól állna e. Az biztos, hogy ehhez kell egy stílus is, hogy tudd viselni. Nekem ami még tetszik és az igazán extrém a septun piercing. De felnőtt fejjel már nem vállalnám be, "fiatalon" még tetettem is volna, de akkor meg iskola és szülők miatt nem lehetett...
2013. ápr. 5. 20:26
 13/20 A kérdező kommentje:

Már kipróbáltam:D nem néztem ki borzalmasan. :P

Hát az lehet, hogy ez csak olyan "hirtelen fellángolás" ez iránt a piercing iránt, de nem baj hiszen csak 1x élünk.:D:P

2013. ápr. 5. 20:41
 14/20 anonim ***** válasza:
ha stílusod is van hozzá, akkor szerintem csináltasd meg, jó ez. az a gáz inkább amikor teljesen jellegtelen lányok szúratják tele az arcukat, és 10 méterről is csak azt látod hogy a malomkő méretű piercing uralja az egész megjelenését.
2013. ápr. 5. 20:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha jól áll, akkor nyugodtan :)

Bármikor kiveheted, úgyhogy semmi veszteni valód.

2013. ápr. 5. 20:46
 16/20 A kérdező kommentje:

hát, szerintem azért van hozzá stílusom :-) különben fel sem merülne az ötlet, hogy ilyet csináltassak mert pont hogy nem akarok úgy kinézni, ahogy AZOK a lányok :D :)

Na, akkor végülis egy próbát megér... :-)

2013. ápr. 5. 21:56
 17/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki a karika. Persze az, amelyiket te is belinkeltél. Én is gondoltam hasonlóra. De ha mégsem akarod lövetni, van hamis orr piercing is.:)
2013. ápr. 6. 14:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a legjobb fajta piercing. :)
2013. ápr. 6. 16:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Felének tetszik, felének nem.

Amelyiknek nem, az ne érdekeljen téged.

Én lány vagyok, nekem tetszik, ajak pc-m lesz.

És számomra csak az volt a lényeg, hogy nekem tetszen, mindenki más le van sz*rva:D aki szeret az elfogad, aki nem fogad el, annak cső.

2013. ápr. 7. 06:16
 20/20 anonim válasza:
Minden fiunak mass tetszik due aszt tom high ez nagyon kevesnek tetszik ! Less elege eksztrem ! :-D
2013. ápr. 22. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!