Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ált. Iskolai Keringőre milyen...

Ált. Iskolai Keringőre milyen hajakat tudtok?

Figyelt kérdés

Nemsokára itt lesz a keringő és nem tudom milyen hajat csináltassak.

Anyáék ragaszkodnak a feltűzött hajhoz.. de én viszont nem akarom feltűzni a hajam..

Valami olyan képet tudtok küldeni vagy valami ami kiengedett hajas és jó keringőre?

2018. jan. 19. 16:39
 1/6 anonim válasza:

[link]

Hu hát ez szerintem nagyon szép. De mivel mondtad hogy nem akarod felkontyolni szerintem keress olyan hajakat ami csal felig kontyolt,hogy az alja ki van engedve.

Vagy ha hosszú hajad van akkor göndörìtsd be az is szép tud lenni.

2018. jan. 21. 17:29
 2/6 anonim válasza:

[link]

www.google.hu/search?q=alkalmi+frizurák+félhosszú+hajból&client=ms-android-tmobile-hu&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjM-_mUvenYAhWRJOwKHfSYDugQ_AUIESgB&biw=412&bih=652&dpr=2.63#imgrc=clYgLfa0UiD37M:&isa=y

[link]

Itt van még pár

2018. jan. 21. 17:32
 3/6 anonim válasza:
2018. jan. 21. 17:34
 4/6 anonim válasza:
2018. jan. 21. 17:36
 5/6 anonim válasza:
2018. jan. 25. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom:)
2018. jan. 26. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!