Milyen hajat ajánlotok keringőre?
Figyelt kérdés
sziasztok, most januárban a sulinkban lesz egy keringő és még nem tudm milyen legyen a hajam tudtok nekem segíteni? :) 14/l2017. dec. 17. 13:12
1/6 anonim válasza:
Szia :) Ha hosszabb hajad van, akkor szerintem ne kontyoltasd fel, hanem csak süsd be, vagy valami egyszerűbbet. Ha viszont rövidebb, akkor kontyot.
2/6 A kérdező kommentje:
mell aláér olyan 8 centivel szóval hosszú :D , köszönöm a tippet :)
2017. dec. 17. 13:19
3/6 anonim válasza:
Ha már keringő, akkor szerintem konty. :) Legyen benne egy fonás, szerintem az nagyon szép! Hogy lásd, mire gondolok: [link] nekem is hasonló volt amikor keringőztem.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm neked is ez a fajta haj is nagyon szép :)
jövő héten lesz a próba amikor megcsináljuk a hajamat és megnézem melyik állna jobban :)
2017. dec. 17. 14:38
5/6 anonim válasza:
Konttyal csak óvatosan, nagyon kevés fodrász tud JÓ, fiatalos kontyot csinálni.
Amit az előző linkelt, szép, de nekem öreges :)
Nekem hasonló volt szalagavatón:
6/6 A kérdező kommentje:
#5 woow nagyon széép
2017. dec. 17. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!