Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert nezett idôsebbnek?

Miert nezett idôsebbnek?

Figyelt kérdés
29éves nö vagyok, 18evesnek szoktak nezni. Olyan kislànyis az arcom. De vannak rajta nagy karikak rancok reggebb ota ami, nagyon zavar, nem figyelek magamra sehogy, amiota ott vannak a karikak azota is 18evesnek tartottal. Ennyit idosodhettem volna, es raadasul tobbnek tartottal mint a sajat korom. Most nem tudom, hogy az arcformam muatt tartottak 18nak, de mindig mondjàk, hogy uruste nem is gondoltam volna max 18nak, ö is mondta, hogy Uristen nem us nezel ki annyira olyan rosszul esett amikor ö az ellentetevel mondta. csidalkoztok, hogy rosszul esik, minden nönek rosszul esik.
2018. jan. 16. 19:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Àtvàlt a telefonomon azert írtam helytelenûl, ezert is ellnézésûket kerem.
2018. jan. 16. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
zagyvaság az egész
2018. jan. 16. 20:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Van egy csaj aki idösebbnek tart, ami mint a korom. Pedig eddig csak 18evesnen neztem. Ennyit idösödtem.?
2018. jan. 16. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

30hoz közel miért zavar, hogy nem néznek 18nak? :D

Ráncokkal, karikákkal az a csoda, hogy elhitted, hogy 18nak nézel ki

2018. jan. 16. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát az írásod alapján 2 évesnek nézlek, legyél már igényesebb magadra... el nem hiszem, hogy eddig 18nak néztek.
2018. jan. 17. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!