Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sserintetek miért nézett meg?

Sserintetek miért nézett meg?

Figyelt kérdés
Mentem az utcán és egy fiú jött velem szembe erre láttam hogy utánnam nézett.De már töbször előfordult ilyen!
2015. jan. 18. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:

ebben az a vicc,h ha látod,h utánad néz,akkor ahhoz te is utána kell,h nézz,h lásd:D

nekem is volt már ilyen. nyilván szimpatikus voltál neki így külsőre

2015. jan. 18. 13:51
 2/4 anonim válasza:

Mi férfiak, csakis két dolog után fordulunk meg az utszán: jó kocsik és szép nők. :-)

Tetszettél neki, ez biztos!

Ha ilyenkor rámosolyogsz, akkor tudni fogja, hogy ő is tetszik neked.

2015. jan. 18. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Na vajon? Vagy annyira tetszettél neki, vagy annyira ronda vagy hogy azt jól meg kellett néznie.
2015. jan. 18. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
ha csúnya vagy azért, ha szép akkor meg azért fognak nézni. nőnek születtél, el kell tűrnöd és nem szabad visszaszólnod. de ha zavar, akkor szerintem nyugodtan mondj oda neki. :D vicces, amikor beszólsz nekik, egyből elsorvad a fél arcuk XDDD
2015. jan. 21. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!