Sserintetek miért nézett meg?
Figyelt kérdés
Mentem az utcán és egy fiú jött velem szembe erre láttam hogy utánnam nézett.De már töbször előfordult ilyen!2015. jan. 18. 13:20
1/4 anonim válasza:
ebben az a vicc,h ha látod,h utánad néz,akkor ahhoz te is utána kell,h nézz,h lásd:D
nekem is volt már ilyen. nyilván szimpatikus voltál neki így külsőre
2/4 anonim válasza:
Mi férfiak, csakis két dolog után fordulunk meg az utszán: jó kocsik és szép nők. :-)
Tetszettél neki, ez biztos!
Ha ilyenkor rámosolyogsz, akkor tudni fogja, hogy ő is tetszik neked.
3/4 anonim válasza:
Na vajon? Vagy annyira tetszettél neki, vagy annyira ronda vagy hogy azt jól meg kellett néznie.
4/4 anonim válasza:
ha csúnya vagy azért, ha szép akkor meg azért fognak nézni. nőnek születtél, el kell tűrnöd és nem szabad visszaszólnod. de ha zavar, akkor szerintem nyugodtan mondj oda neki. :D vicces, amikor beszólsz nekik, egyből elsorvad a fél arcuk XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!