Nektek számít az, hogy valaki KORÁBBAN hogy nézett ki?
megismerkedésnél, legyen az fiú vagy lány..
Korábban egy ideig elég más stílusom volt, rövid, szőke haj, szemüveg, blúzok, meglehetősen hülyén állt. Azóta átfestettem a hajam, átváltottam a "mai divatra" (még mindig keresem a stílusom), és valahogy utálok ránézni a régi énemre.. Sokan mondják, hogy ez te vagy?? és ilyenkor olyan rosszul érzem magam..
Nekem nem számít.
Szerencsére azoknak sem, akik körülvesznek, különben örök életemre magányos lennék. Régen valami eszméletlen béna stílusom volt, először totál fiús, rövid haj, bő póló és farmer, tornacsuka... aztán halál-színes dekora-csaj, színes lábszármelegítők, rengeteg hajbigyó, idétlen copfok, feltűnő kiegészítők. Nagyon idétlen voltam.
Szerencsére mostanra már kifinomultabb lettem, megtaláltam a stílusom, és jobban nézek ki, mint eddig bármikor.
Hát ha valaki mondjuk végigpróbál mondjuk 4-5 teljesen más stílust, akkor azért az önismereti problémákra vagy befolyásolható személyiségre enged következtetni. (például először gotic lolita, aztán deszkás, utánna metálos, aztán skinhead, utánna plázacica...)
Az megint más, ha valaki egy stíluson belül lassabban alakítja ki a saját ízlését, pl. más hajszín, másabb cuccok, de azért az irányvonal ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!