Valaki latta eloben Moni szepsegvilagat? Hogy nezett ki?
Figyelt kérdés
Ugyanugy mint a videoiban vagy azert kicsit "kipucolta" magat?2016. aug. 27. 07:13
1/18 anonim válasza:
Gondolom ugyanolyan igénytelen és csúnya élőben is, mint a videóiban.
2/18 A kérdező kommentje:
Igy ki mer menni az utcara ahogy a videoiban kinez? Te jo eg.
Mikor otthon vagyok en is felkotott hajjal, smink nelkul maszkalok, de azert utcara semmi penzert nem mennek ki ugy.
2016. aug. 27. 08:16
3/18 anonim válasza:
Szerintem kisminkelve is csúnya, igénytelen hatást kelt. Hiába vannak valakinek jó sminkcuccai, ha nem tudja azokat használni.
4/18 anonim válasza:
Nem lattam, de nagyon vszinu hogy ugyanolyan igenytelen eloben is. Csunya es raadasul nagykepu is.
5/18 anonim válasza:
A barátnőm látta élőben, ő azt mondta nagyon igénytelen, mint a videóiban... Belinkeltem neki a kérdést majd ő elmeséli:)
6/18 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy a rendes arcoddal nem mersz kimenni az utcára.
Nem attól leszel igényes, hogy sminkeled magad.
Ettől függetlenül Móni egy bumfordi belphegor, akiből csak úgy sugárzik a negativitás.
7/18 anonim válasza:
Tényleg nem lehet egy léleksimogató látvány. És érdekes, nem is azért feltétlen, mert egy hájtömeg, vagy nagyon csúnya arca van, hanem egyszerűen elrondította magát a hajjal meg a ruhákkal..
8/18 anonim válasza:
nekem volt "szerencsém" találkozni vele a westendben még tavaly, akkor nem volt ilyen mocsár zöld okádék haja, hanem az a ronda vörös volt... hát először is az arcbőrén akadt meg a szemem a legjobban tele van anyajegyekkel, szeplőkkel, olyan bőre van mint egy 45 éves cigány nőnek, látszik rajta, hogy szét van szolizva. egyáltalán nem olyan hófehérke, mint beállítja magát, csak azért fehér a videóiban meg a képeken, mert az ablak elé ül be erős fénybe. akkor is smink nélkül volt, tehát utcán is ilyen igénytelen. a haja alig pár szál, hiába hosszú, de egér rágta a vége. az öltözködési stílusa valami katasztrofális volt akkoris. valami zenekaros póló volt rajta, ami 5 számmal nagyobb rá, de még így sem rejtette el a kövérségét meg valami ócska creepers utánzat. meglepően alacsony is, azthittem élőben magasabb.... már csak a bűzlő sörszag hiányzott, a rock koncertek ( itt most ilyen alvin és a mókusok, depresszió, tankcsapda stb. re gondolok) tömve vannak ilyen igénytelen csajokkal... egész egyszerűen sokkolóan ronda volt élőben, azthittem a videóban látottakat már nem lehet fokozni de a valóság még annál is rosszabb
9/18 anonim válasza:
te jó ég, milyen rosszindulatúak vagytok...
10/18 A kérdező kommentje:
Most nem kicsit dobbentem le.
Igen, ezt az 5 szammal nagyobb ruhamaniat en sem ertem nala, az csak meg jobban ront az alakjan.
Egyébként 6-os, a korrektor es a szemoldokzsele szerintem nem takarja be a rendes arcom :)
2016. aug. 27. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!