Valaki latta eloben Moni szepsegvilagat? Hogy nezett ki?
Figyelt kérdés
Ugyanugy mint a videoiban vagy azert kicsit "kipucolta" magat?2016. aug. 27. 07:13
11/18 anonim válasza:
Elég sokszor látom, mivel nagyon közel lakunk egymáshoz. Ugyanolyan, mint videókban, néha kisminkeli magát, néha nem, felkötni nem igen szokta, a ruhái... Mint valami zsák. A kisugárzása is borzalmas, ilyen negatív személy nem sok van. Viszont azt meg kell hagyni, hogy kedves, udvarias.
12/18 anonim válasza:
Ha a kisugárzása borzalmas akkor hogyan lehet kedves? A 2 nem függ össze.
13/18 anonim válasza:
Amugy nektek nem mindegy hogy hogy nez ki? Ha o igy elfogadja magat es a parja is szereti ot igy akkor miert baj ez? Szerintem igenis szep lany. Nem kell ocsarolni azert mert o mas mint a tobbi es legalabb kitunik a tomegbol. Mi az hogy ha valaki rocker akkor igenytelen? Ez egy hulyeseg. Nem a zenei ízlés vagy az oltozkodes hatarozza meg hogy valaki mennyire igenyes es mennyire ad magara. Attol hogy valaki rocker meg lehet tiszta es jo illatu. Lehet hogy pont a nem rocker emberek az igenytelenek. Es mi van ha nagyobb szamu ruhakat vesz fel? Attol hogy te azt szereted hogy rad tapad a ruha o meg attol hordhat lengebb ruhakat. Es nem kell tulozni mert nem 5 szammal hord nagyobbat hanem max 1el. Tudjatok ahany ember annyi stílus. Semmi kozotok hozza hogy o hogy oltozkodik. Ti se vagytok kulonbek ha így beszeltek valakirol. Es ebbol is latszik hogy irigyek vagytok ra. Valószínűleg 13 eves kislanyok vagytok akik szeretnenek olyanok lenni mint o. De igy nem lesztek. Es hiaba mondjátok hogy nem irigylitek mert ha tenyleg nem irigyelnetek akkor nem foglalkoznatok vele..na ennyit erről
14/18 anonim válasza:
Senki nem irigyli, hálát adunk az égnek hogy nekünk van szépérzékünk és önkritikánk. Senki nem kényszeríti a nyilvános szereplésre, ő tesz fel magáról videókat az internetre szépségápolás és stílustippek címszó alatt, innentől kezdve jogunk van hozzá hogy véleményt és kritikát alkossunk róla.
15/18 anonim válasza:
de amilyen tajparaszt stílusban alkottok véleményt...
16/18 anonim válasza:
nem azt mondtam, hogy ha valaki rocker, akkor igénytelen. de egyszer menj el egy ilyen magyar divat rock banda koncertjére aztán megnézheted milyen csajokból áll a készlet... van igényes rock zene, meg igénytelen is. meg vannak igényes rockerek, meg igénytelenek is. de mónit még rockernek se nevezném, csak magára aggat minden szir-sz**rt, amit ingyen rendelgetett mert látta a tumblren és ő most nagyon hipster grunge edgy lány lett. meg lehet nézni a 3 évvel ezelőtti videóit, ócska pláza proli ruhákban járt, semmi köze nem volt a rockerséghez. semmi egyediség nincs benne, épp ami a divat azt mondja, azt viseli, úgy viselkedik. az összes videója külföldi videók sablonjára készült. móni csak egy másolat másolatának a másolata amelyet 13 évesek tovább másolnak. amúgy az ő rajongói közt már elég öreg kornak számít ám a 13 év, inkább alsó tagozatban menő. de egyébként igen, nagyon irigy vagyok rá, hogy eltartja a perui pánsipos hegyi orkja, meg az anyja 24(?) évesen és annyira nincs mit csinálnia, hogy egész nap rendelget meg videókat készít, miközben más dolgozik.
17/18 anonim válasza:
16-os ne öregítsd, csak 23 éves. Személyes Facebook profilján munkahelyre az van írva hogy Youtube, szóval nyugi, dolgozik is. (nyugi, én is csak röhögök rajta.)
18/18 anonim válasza:
Én láttam a Millenárison kék hajjal nyomja ugye már egy ideje. Jó alacsony, de sminkelve volt, szolidan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!