Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kismellű lányok, ti rosszul...

Kismellű lányok, ti rosszul érzitek magatokat azért, mert kicsi a melletek?

Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 17:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kicsit sem, sőt. Így szeretem a melleimet, ahogy vannak. Az alacsony magasságomhoz és vékony alkatomhoz el sem tudnék képzelni nagy melleket, nem állna jól.
2018. jan. 14. 21:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem erzem magam rosszul miatta. Kifejezetten szeretem, mivel egyszerubb aa sportolas (termeszetesen sportmelltartoban), tudok hason aludni es soha nincs olyan problemam, hogy tul kihivo lenne rajtam egy felso :D
2018. jan. 14. 22:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, en szeretem. Nem varok privatokat, koszi!😀
2018. jan. 14. 23:57
 14/17 anonim ***** válasza:

De jó nektek akik elfogadjátok magatokat!:)

Én sajnos utálom, és leginkább a formájával van a bajom(cső mell szerűség) nagyon nagyon ronda.

Szégyellem, undorodom sokszor magamtól, ha lenne lehetőségem azonnal megműtetném.Túl sok barátom nem volt de látszott rajtuk, hogy ők is rondának találják(pl volt olyan aki nem vette le a polóm).

Emiatt gátlásos is vagyok, semmi önbizalmam, és inkább kerülöm már a a kapcsolatokat is, mert azért bármennyire is fáj kimondani, elég visszataszitó...

2018. jan. 15. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:
nem érzem rosszul magam miatta, mert cuki
2018. febr. 14. 11:39
 16/17 anonim válasza:
Igen, nagyon.
2018. márc. 22. 07:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen ,sok fiú azt mondja hogy neki nem számít de igenis számít nekik ☹️
2018. dec. 8. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!