Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kicsi, mindentől távol lévő...

Kicsi, mindentől távol lévő faluban élő emberek! Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Én is egy ilyen kis faluból származom, nekem nagyon rossz emlékeim vannak azzal a hellyel.

Ti szeretitek? Ha igen, miért, ha nem, miért nem? Milyen ott az élet, milyenek a lehetőségek?

Kérlek írjatok kort is, illetve, hogy melyik megyében éltek :)

2016. dec. 31. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon rossz.

Sokat kell buszozni, nem tudok sportolni járni mert a faluban nincs erre lehetőség, városba utazni meg túl sok idő lenne. Nincs rendes bolt, mindenki ismer mindenkit szóval egyfolytában köszöngetnek, volt már amikor egy öregasszony beszólt és k**** anyázott amiért nem köszöntem neki, látom az undorító általános iskolás tanáraimat akik azt hiszik elfelejtettem hogy köcsögök voltak.

Sokkal szívesebben élnék egy városban, mihelyt tudok elköltözök innen, borzalmas. De ami jó, hogy nincs egyetlen cigány sem.

Privátban írtam megyét és kort.

2016. dec. 31. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Melyik korosztály vagy, kérdező?
2016. dec. 31. 14:35
 3/6 A kérdező kommentje:
21 vagyok, de én már elköltöztem (egyébként Jász-Nagykun-Szolnok megyében laktam), nekem nagyon nem jött be. Csak érdekelne, hogy ez az én személyes tapasztalatom, vagy a nagy többség így gondolja.
2016. dec. 31. 14:41
 4/6 eve5 válasza:
100%

Szia. Én egy kicsi faluba lakom !

Imádok itt lakni, csk sokszor el tűnhetne a sok pletykás vén mama :) messze lakom énis a várostól, minden reggel búszal megyek suliba, én nagyon szeretek itt lakni, nyáron lehet menni szaladni a töltésre, le van öntve. Rokonaim is vannak...

A tegnap be törtek egy boltba , és fel feszitették a bátyámnak a házajtót. Remélem ennek vége lesz. Amúgy csenger mellett lakom, pont elválaszt a határ

2016. dec. 31. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
egy dolog jó ebben de nekem mindent megér. mivel kisebb a lakosság kevesebb hülye van. így kevesesebb nyomorult szart kell elviselnem.
2017. jan. 3. 19:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, persze jöhetnek még :)
2017. jan. 4. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!