Dömötör istvánné kérdése:
60 felett már ciki a műköröm?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 11:20
1/6 anonim válasza:
Nem! Akkor, ha igényes természetesen, nem pedig 4 centis lila karmok. Mondjuk az ilyen egy 20 évesen is hülyén néz ki.
Ismerek nőket akik 50-60 felett műkörmöt hordanak, nagyon szép francia lakkozást szoktak kérni vagy sima halvány rózsaszínt, pasztell színeket. Nem hosszú, nem túl rövid...szóval olyan kellemes szolid látvány, szerintem nagyon szép.
35n
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki szerintem sem. Műkörömből sem csak a 4 centis, csicsás, neon, agyondíszített fajta létezik, hanem ugyanúgy lehet rövidebb, természetes hatású és ízléses, letisztult is (ezért nem értem, hogy sokan miért ítélik el a műkörmöt, de mindegy). Szerintem mindenkin szépen mutat, sokkal nőiesebb és igényesebb, ha valakinek szépen meg van csinálva a körme (nem feltétlenül műköröm), ápolt a keze és a körmei. Anyukám még nincsen 60, de már az ötvenes éveiben jár és neki is mindig nagyon szép körmei vannak (általában ő is inkább pasztel színeket választ, valami gyöngyházfényűt vagy franciát), bár ő géllakkoztat.
4/6 anonim válasza:
Nem. Van 84 éves vendégem is, szolid, finom körmöket kap.
6/6 anonim válasza:
Ha szolid és passzol a viselője személyiségéhez, stílusához, egyáltalán nem ciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!