Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 60 felett már ciki a műköröm?

Dömötör istvánné kérdése:

60 felett már ciki a műköröm?

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem! Akkor, ha igényes természetesen, nem pedig 4 centis lila karmok. Mondjuk az ilyen egy 20 évesen is hülyén néz ki.

Ismerek nőket akik 50-60 felett műkörmöt hordanak, nagyon szép francia lakkozást szoktak kérni vagy sima halvány rózsaszínt, pasztell színeket. Nem hosszú, nem túl rövid...szóval olyan kellemes szolid látvány, szerintem nagyon szép.

35n

2018. jan. 13. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán nem ciki szerintem sem. Műkörömből sem csak a 4 centis, csicsás, neon, agyondíszített fajta létezik, hanem ugyanúgy lehet rövidebb, természetes hatású és ízléses, letisztult is (ezért nem értem, hogy sokan miért ítélik el a műkörmöt, de mindegy). Szerintem mindenkin szépen mutat, sokkal nőiesebb és igényesebb, ha valakinek szépen meg van csinálva a körme (nem feltétlenül műköröm), ápolt a keze és a körmei. Anyukám még nincsen 60, de már az ötvenes éveiben jár és neki is mindig nagyon szép körmei vannak (általában ő is inkább pasztel színeket választ, valami gyöngyházfényűt vagy franciát), bár ő géllakkoztat.
2018. jan. 13. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem 60 alatt is az...
2018. jan. 13. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Van 84 éves vendégem is, szolid, finom körmöket kap.
2018. jan. 13. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igen
2018. jan. 13. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
Ha szolid és passzol a viselője személyiségéhez, stílusához, egyáltalán nem ciki!
2018. jan. 14. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!