Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Budapesten ajánlanátok jó...

Budapesten ajánlanátok jó műkörmösöket lehetőleg nem túl drágán?

Figyelt kérdés

Ti hova jártok, tudnátok ajánlani olyat, aki nem túl drágán dolgozik, és ráadásul jól? :)

Zselés körmöt szeretnék, inkább rövidebbet.

2010. jún. 4. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
én is pont keresek.. :)
2010. jún. 4. 18:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen? :)

Miért döntöttél a műköröm mellett? :)

Nekem most lesz először, 18 éves leszek!

Segítsetek nekünk, légyszi!:)

2010. jún. 4. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. jún. 4. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Én még csak 15 vagyok, tavaly ballagáson volt először műkörmöm.

Most nyáron teljesen meg akarok változni. És elég csúnyák a körmeim.. :(

2010. jún. 4. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
A 16. kerületben a csömöri út 226.ban dolgozik egy lány egy kicsi szépségszalonban, Klaudiának hívják, és ő nagyon szép körmöket csináll és tartósat is, ráadásul diák kedvezmény is van nála, ami azt jelenti hogy kérsz egy körmöt és ingyen kérhetsz bármilyen díszítést. Érdemes hozzá elmenni! nem túl drága a többihez képest mert 4000ezer forintért csinállja.
2010. jún. 22. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok. szeretném azt hozzátenni, hogy érdemes 1000fttal többet kifizetni egy körömért, mit csak havonta kell csinálltatni, mint egy olyanért akik áron alul dolgoznak, és 2-3 naponta kell hozzájuk járni. én is régen az olcsóbbakra mentem, de rájöttem hogy nem éri meg.
2010. jún. 22. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!